«Πόλεμος» στο twitter και βαριές κουβέντες Γεωργιάδη-Αντώναρου (pics)

Βαριά λόγια από τον πρώην εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο και τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κ. Αντώναρου, αναφορικά με «τα 5.000 ευρώ και τα 300 κιλά» του κ. Γεωργιάδη!

«Αυτός ο… κύριος εξακολουθεί να είναι υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ευτυχώς! Γιατί θα εξακολουθήσει να εκθέτει την κυβέρνηση και να αυτοεκτίθεται», σχολίασε ο Αντώναρος.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε: «Κύριε Αντώναρε ήρθε η ώρα να σας πω δημοσίως μία αλήθεια. Έχετε προβλέψει κατά καιρούς, ότι θα πάω φυλακή (λόγω Novartis), ότι θα με διώξει ο Μητσοτάκης, ότι θα χάσουμε τις εκλογές, ότι η διαφορά θα είναι ελάχιστη κλπ. κάποια στιγμή για την αξιοπρέπεια σας θα πρέπει να (σ.σ. με) ξεπεράσετε».

«Δεν κάνω διάλογο με ακροδεξιούς! Συνεχίστε με χαρά και χαμόγελο να λέτε όσα λέτε κι αφίστε (sic) την προάσπιση της αξιοπρέπειάς μου σε μένα!», ανταπάντησε ο κ. Αντώναρος, για να επανέλθει ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντάς του: «Μήν ταράζεστε κάνετε και ορθογραφικά λάθη, είναι κρίμα για σας…Εγώ σας μίλησα με σεβασμό λόγω της ιστορίας και της ηλικίας σας. Είναι κρίμα να σας κοροϊδεύουν τόσοι. Ξεπεράστε τον φθόνο σας για μένα, στενοχωριέμαι να γίνεστε έτσι. Χρόνια πολλά για την ημέρα».