Politico: Βρετανοί βουλευτές σε αποστολές πήγαιναν σε οίκους ανοχής και κυκλοφορούσαν μεθυσμένοι

Φωτιά στη Βρετανία βάζει δημοσίευμα του Politico το οποίο αναφέρει ότι βουλευτές έκαναν ταξίδια στο εξωτερικό όχι για δουλειές, αλλά για σεξ και διασκέδαση.

Τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν με το Politico να καταγράφει μαρτυρίες για επισκέψεις σε οίκους ανοχής, ενώ κάποιοι κυκλοφορούσαν μεθυσμένοι.

Όπως αναφέρεται βουλευτής που είναι πια μέλος της Βουλής των Λόρδων πήγε μαζί με κοινοβουλευτική ομάδα ταξίδι στην Νοτιοανατολική Ασία και έψαχνε τον κοντινότερο οίκο ανοχής. Ένας από τους Τόρις που είχε διατελέσει και υπουργός αναζητούσε ντόπιες γυναίκες και ένας τρίτος βουλευτής, δέχτηκε κολ γκερλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. «Έδειχνε ενδιαφέρον για όμορφα νεαρά κορίτσια», γράφει το δημοσίευμα.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πάρτι με νεαρούς άνδρες και γυναίκες για την σεξουαλική ευχαρίστηση των επισκεπτών βουλευτών.

Διπλωμάτης τονίζει ότι βουλευτής των Εργατικών είχε μεγάλη αδυναμία σε Ρωσίδες. Επίσης υπήρχαν περιπτώσεις βουλευτών που δεν πήγαιναν σε πρωινές συναντήσεις όταν πήγαιναν ταξίδια εκτός Βρετανίας γιατί είχαν πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ.

Πολλοί βουλευτές υποστήριξαν ότι ενώ ορισμένοι συνάδελφοι επιδίωκαν αθόρυβα ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τις σχέσεις με αυτές τις χώρες, άλλοι αντιμετώπισαν τα ταξίδια ως διασκέδαση και ουσιαστικά ψυχαγωγικούς σκοπούς.