Πολλές οι απώλειες στην Πάλας

Μάθε τα πάντα για εταιρίες στοιχήματος

Μια πολύ δυνατή αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα στην Αγγλία, καθώς μέσα στην εβδομάδα ακολουθεί η πολύ κρίσιμη φάση των «16» του Κυπέλλου, με τη συμμετοχή των περισσότερων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο «Έλαντ Ρόουντ», λοιπόν, η Λιντς που προέρχεται από εντός έδρας ήττα, υποδέχεται την φορμαρισμένη Κρίσταλ Πάλας, με στόχο να πάρει επιτέλους ένα τρίποντο στο «σπίτι» της, μετά από δυο σερί αποτυχίες.

Λιντς: Το γεγονός πως η Λιντς έκανε τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της, αυτή τη φορά από την Έβερτον, δείχνει πως τα «παγώνια», πρέπει να αναθεωρήσουν στο αμυντικό κομμάτι, ειδικά όταν χάνουν την κατοχή και δέχονται κόντρα-επίθεση. Ο Μπιέλσα, πάντως, δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει πολλά πράγματα στο σχήμα της ομάδας του, αλλά ούτε και στις επιλογές των παικτών για το αρχικό σχήμα. Οι απουσίες της Λιντς είναι αρκετές, όμως ουσιαστικά εκτός του αμφίβολου Ροντρίγκο Μορένο, όλοι οι υπόλοιποι είναι μακροχρόνια απόντες.

Κρ. Πάλας: Δεύτερη σερί νίκη μετά από καιρό πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας, φεύγοντας με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Νιούκαστλ. Φυσικά, η νίκη αυτή δεν ήρθε χωρίς… αντίποινα για τους «αετούς», καθώς ο δυναμικός τους εξτρέμ Γουίλφριντ Ζαχά έφυγε αρχές του δευτέρου μέρους με τραυματισμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς στο Λιντς. Ο Χόντζον έχει λύσεις σαν μπακ-απ, όμως η ποιότητα του Ιβοριανού είναι αξεπέραστη. Πέραν αυτού, οι υπόλοιπες απουσίες είναι επίσης πολλές κάνοντας το έργο του Άγγλου τεχνικού αρκετά δύσκολο. Στο Λιντς σίγουρα θα υποστεί μεγάλη πίεση, θα προσπαθήσει όπως σχεδόν πάντα να σκοράρει στην κόντρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Οι απουσίες της Πάλας είναι δεδομένο πως θα παίξουν ρόλο στην έκβαση του αγώνα και είναι πολύ δύσκολο, από την άλλη, η Λιντς να εμφανιστεί το ίδιο κακή όπως στα δυο τελευταία ματς. Οι φιλοξενούμενοι πιθανώς δε θα έχουν τον Ζαχά, οπότε η κόντρα-επίθεση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Πάμε στον άσο του 1.91 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr