Λούνα παρκ: Πόνος, θλίψη και δάκρυα στο σχολείο της 14χρονης – Η κίνηση της μητέρας με τα βιβλία

Ράγισαν καρδιές σήμερα στο σχολείο της μαθήτριας που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ, στον Αλμυρό Βόλου. Μάτια βουρκωμένα. Πόνος και θλίψη. Η 14χρονη Νίνα δεν βρισκόταν ανάμεσά στους συμμαθητές και τους καθηγητές της στο 1ο Γυμνάσιο. Ηταν ο πιο δύσκολος αγιασμός.

«Δεν μπορώ να προσεγγίσω τον πόνο της οικογένειας. Δεν μπορώ να τους πω πολλά λόγια. Τούτη την ώρα θα ενώσουμε όλοι την προσευχή μας και να είστε σίγουροι ότι η ψυχή της είναι μαζί μας. Με την ευχή καμία άλλη φορά να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιος.

Η μητέρα της Νίνας, την ημέρα της κηδείας της, παρακάλεσε τον διευθυντή του σχολείου να της δώσει τα καινούργια βιβλία. Αυτά που θα έπαιρνε με χαρά σήμερα η Νίνα. Όμως, δεν πρόλαβε…

Τρισάγιο στη μνήμη της
Ντυμένη στα μαύρα, η θεία της άτυχης μαθήτριας παρακολούθησε τον αγιασμό. Οι καθηγητές της τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της.

«Είμαι βαθύτατα οργισμένος γιατί στο βωμό του εύκολου κέρδους χάνονται νέα παιδιά. Είναι αμαρτία από τον Θεό» δήλωσε ο εκπαιδευτικός, Θανάσης Αναστασίου.

-Ad-