Ποντίκια έφαγαν μωρό: Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς – Ποιες οι κατηγορίες

Οι Αρχές αφαίρεσαν την επιμέλεια από τους γονείς του μόλις 3,5 μηνών βρέφους, το οποίο πριν από μερικές ημέρες μεταφέρθηκε σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο, τραυματισμένο σοβαρά από δαγκώματα ποντικιών.

Όπως αναφέρει το evrosonline, εκτός από το μωρό η επιμέλεια αφαιρέθηκε και για το άλλο παιδί, περίπου δύο ετών, που έχει η οικογένεια Ρομά.

Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε την Πέμπτη το πρωί στην εισαγγελέα Ορεστιάδας, η οποία τον άφησε προσωρινά ελεύθερο μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας η εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έχει στοιχειοθετηθεί επακριβώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο νεαρός πατέρας και θα αναμένει, αφενός την εξέλιξη της υγείας του μικρού κοριτσιού και αφετέρου τα πορίσματα των κοινωνικών και άλλων υπηρεσιών που διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ζούσε το βρέφος, ώστε, αναλόγως να ασκήσει δίωξη, είτε κακουργηματικού είτε πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο 22χρονος ήτησε «συγνώμη για ό,τι έγινε» και υποστήριξε ότι οι συνθήκες στις οποίες ζούσε το μικρό κοριτσάκι «ήταν ικανοποιητικές».Η 16χρονη μητέρα του βρέφους θα δικαστεί, λόγω ανηλικότητας, από αρμόδιο δικαστήριο.