Πορεία στη Νέα Σμύρνη μετά το «ντου» της αστυνομίας – Επεισόδια και χημικά

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στους δρόμους της Νέας Σμύρνης όπου διεξήχθη πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα προηγήθηκαν στην πλατεία της πόλης.

Τα επεισόδια είναι σε διάφορα σημεία με αστυνομικούς και διαδηλωτές να συγκρούονται και τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Στην πορεία που γίνεται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με προορισμό το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, φωνάζονται συνθήματα κατά της αστυνομικής τρομοκρατίας, του υπουργού ΠΡΟΠΟ Μ. Χρυσοχοΐδη και της πολιτικής της κυβέρνησης.

Νωρίτερα, σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στα social media, η αστυνομία έκανε «ντου» στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με καταγγελίες «χωρίς κανένα πρόσχημα, η αστυνομία άρχισε να βαζει πρόστιμα σε μια οικογένεια».

Επίσης, αναφέρεται ότι σε άλλο σημείο του Δήμου, στην πλατεία αυτή τη φορά, εμφανίστηκε η «ΟΠΚΕ με αυτόματα όπλα μέσα στην πλατεία, ενώ η αστυνομία κυνήγησε νεαρό που τραβούσε βίντεο μέχρι το Άλσος και τον συνέλαβε».

Μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνονται αστυνομικοί να έχουν ακινητοποιήσει πολίτη και να τον χτυπούν με τα γκλοπ ενώ όσοι είναι τριγύρω τους λένε να σταματήσουν.

Ο ίδιος ο πολίτης αναρωτιέται γιατί τον κρατούν φωνάζοντας ότι πονάει, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να τον χτυπούν.

Δείτε το βίντεο που σοκάρει:

Φωτογραφία: twitter