Πορτοσάλτε για το «καλή αδελφή» του Καπουτζίδη: «Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση»

Στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον σχολιασμό στην Eurovision 2022 αναφέρθηκε, το πρωί της Δευτέρας, ο Άρης Πορτοσάλτε όταν και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ό,τι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση» ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει. Και τους ανθρώπους που έχουν ίδιους προβληματισμούς και τους ανθρώπους που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Αλλά δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητα του. Αυτό. Τίποτα άλλο» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στον αέρα της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του τελικού της Eurovision: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

-Ad-