Πως αντέδρασε ο Γιώργος Καρκάς μετά την έφεση

Ξανά στο εδώλιο θα βρεθεί ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για τον βιασμό του οδηγού ταξί προκειμένου να δικαστεί εκ νέου μετά την έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του την οποία άσκησε η εισαγγελέας.

Η αντίδραση του Γιώργου Καρκά ήταν άμεση και ήρθε μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook στην οποία τονίζει με κεφαλαία γράμματα: «Όταν σας κατηγορούν, να δείχνετε το πρόσωπο σας».

Η αντίδραση-δημοσίευση του Γιώργου Καρκά

«Η Εισαγγελέας εξέφρασε την άποψη ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν. Η εξαίρετη λειτουργός της Δικαιοσύνης, Εισαγγελέας Εφετών Αρετή Σκαφίδα είναι αυτή.

Όταν βγει η ημερομηνία θα σας ενημερώσω εγώ ο ίδιος, θα σας καλέσω ξανά να γελάσουμε.

Το να θεωρείς ότι ένας 27χρονος 1.90 και 130 κιλά ναρκώθηκε από ένα…popper και βιάστηκε από έναν 29 χρόνο 1.75 και 75 κιλά, δεν είναι μια άποψη η οποία προκύπτει από κακή εκτίμηση κάποιων στοιχείων.

Είναι μια άποψη που προκύπτει απο πρόβλημα αντίληψης.

Η δίκη που θα γίνει θα είναι όσο παρωδία ήταν και η προηγούμενη.

Όλα από εμένα θα τα μαθαίνετε.

Επιθυμώ, λοιπόν, να μάθετε από μένα τον ίδιο,την Έφεση που άσκησε η εξαίρετη λειτουργός της Δικαιοσύνης, Εισαγγελέας Εφετών Αρετή Σκαφίδα, γιατί θεωρεί ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά τα ανύπαρκτα στοιχεία.

Από το προηγούμενο δικαστήριο κρίθηκα αθώος ΚΑΘΑΡΑ- όχι λόγω αμφιβολιών- κατόπιν της αθωωτικής πρότασης της εισαγγελέως, την οποία ακολούθησαν οι ένορκοι. Οι δικαστές ψήφισαν αντίθετα για την τιμή των όπλων. Να στηρίξουν τους δικαστές που με κρατούσαν μέσα 16 μήνες δηλαδή.

Με αυτό εννοώ ότι δεν έχω κανέναν περιοριστικό όρο και ΑΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ θα μπορούσα να έχω εξαφανιστεί και από τη χώρα- που λέει ο λόγος- μέχρι το Εφετείο .

Ωστόσο θα είμαι εκεί ξανά, μαζί σας, στο πλάι μου, παρέα….

Να γελάσουμε παρέα και …Να φύγουμε ξανά παρέα στο τέλος !

“ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ , ΝΑ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΌ ΣΑΣ”

Το Εφετείο θα γίνει σε χρονικό ορίζοντα 1- 1.5 χρόνου» αναφέρει αρχικά ο Γιώργος Καρκάς στην ανάρτηση του και καταλήγει: «Μέχρι το Εφετείο, η ζωή μας συνεχίζεται με δημιουργικότητα, θέατρο, έρωτα και ζωή. Και μετά το Εφετείο, επίσης. Δε θα ασχολούμαι κι όλη την ώρα, ας πούμε !»

https://www.facebook.com/gk.blender/posts/10222582955623769