Πώς άρπαξαν φωτιά τα ρούχα του δίχρονου κοριτσιού την ώρα που ο πατέρας του έβαζε βενζίνη με μπιτόνι στο αυτοκίνητο

Σοκάρει η υπόθεση με το δίχρονο κορίτσι που νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται με εγκαύματα το δίχρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, εξαιτίας ανάφλεξης που σημειώθηκε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας του έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το Mega, η ανάφλεξη, που έγινε πιθανότατα λόγω στατικού ηλεκτρισμού, είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα ρούχα του παιδιού και να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ο πατέρας της μικρής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

«Είναι καλά, πάει καλύτερα. Έγινε αντίδραση με ηλεκτρισμό και με το φουστανάκι της μάλλον κάτι έγινε. Αλλά όλα καλά, πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα. (Εγκαύματα έχει) λίγο στο σώμα, αλλά -πάλι καλά- δεν ακούμπησε πρόσωπο και τέτοια πάρα πολύ», ανέφερε ο θείος του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

«Οι παιδοχειρουργοί αμέσως όταν είδαν το κοριτσάκι πήραν την αστυνομία, για να ειδοποιήσουν για το πρόβλημα. Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς, οι οποίοι έχουμε μάθει ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και πάνω από 50% στο σώμα», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.