Πώς έγινε η φονική παράσυρση στη Χαλκιδική – Νεκρός 34χρονος, μάχη για τη ζωή της δίνει μία αστυνομικός

Νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς έγινε η μοιραία παράσυρση στη Χαλκιδική σήμερα τα ξημερώματα, κατά την οποία ένας άντρας 34 χρονών σκοτώθηκε και μία γυναίκα αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή της, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι όλα ξεκίνησαν από τον καβγά δύο οδηγών που πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του επαρχιακού δρόμου Νέων Μουδανιών – Σάρτης, στο ύψος του Αγίου Νικολάου Νικήτης. Τη στιγμή που παρενέβη γυναίκα αστυνομικός του ΑΤ Σιθωνίας στον καβγά, πέρασε μία κλούβα που μετέφερε ψάρια και τους παρέσυρε, με ολέθρια αποτελέσματα.

Παρών ήταν και ένας άντρας αστυνομικός, που έριξε φως στις συνθήκες της φρικτής παράσυρσης. Όπως είπε, ο ένας οδηγός έσπρωξε τον άλλο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Τότε, η 46χρονη ανθυπαστυνόμος πήγε να τον σηκώσει και εκείνη τη στιγμή τους παρέσυρε η κλούβα.

Ένας εκ των δύο οδηγών, ηλικίας 34 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα και η αστυνομικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών, τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στη σπονδυλική στήλη και είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο οδηγός του περιπολικού προσπάθησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον 34χρονο, αλλά ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος.

Ο οδηγός της κλούβας που μετέφερε τα ψάρια έχει συλληφθεί. Κατά πληροφορίες, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και στις πρώτες δηλώσεις του προς τους αστυνομικούς, είπε ότι δεν είδε τους ανθρώπους.

Επίσης έχει συλληφθεί και ο δεύτερος οδηγός που εμπλεκόταν στην αρχική διένεξη, γιατί δεν είχε δίπλωμα και για σωματικές βλάβες στον 34χρονο.

Σε ανακοίνωσή της για την τραγωδία, η ΠΟΑΣΥ αναφέρει:

Άλλο ένα τροχαίο έγκλημα με θύμα αυτή τη φορά και μια συνάδελφό μας του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, ήρθε να υπενθυμίσει σε όλους πόσο απέχουμε ακόμα ως οργανωμένο κράτος και κοινωνία από την εμπέδωση συνθηκών οδικής ασφάλειας και πολιτισμένης συμπεριφοράς στους ελληνικούς δρόμους.

Η αδιανόητη έκβαση ενός φαινομενικά απλού επεισοδίου στο δρόμο, καταδεικνύει περίτρανα πόσο απρόβλεπτη είναι τελικά η κυκλοφορία και πόσο πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, τηρώντας ευλαβικά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η πολιτεία έχει βαρύτατες ευθύνες γιατί επί χρόνια δεν έχει καταφέρει να τιθασεύσει την απίστευτη επιθετική συμπεριφορά και τη βία που εκδηλώνεται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους. Ακόμα περισσότερο, ευθύνεται διότι δεν έχει μεριμνήσει ούτε για την επαρκή λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών, τμημάτων τάξης, ασφάλειας και τροχαίας.

Με αφορμή το σημερινό τραγικό συμβάν, λοιπόν, ας καταλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι ότι δεν αρκεί να επισημαίνουν, ως καλοί αναλυτές, τις παθογένειες της οδικής ασφάλειας. Οφείλουν να επιδείξουν έργο απτό και αποτελεσματικό.

Τέλος, εκφράζοντας τα αισθήματα της αστυνομικής οικογένειας, ευχόμαστε στην συνάδελφό μας να βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη που δίνει στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Είμαστε όλοι δίπλα της και προσευχόμαστε για τη ζωή της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αιματηρή επίθεση στα Χανιά: Του επιτέθηκε με χαρτοκόπτη και τον τραυμάτισε στην κοιλιά
18 Απριλίου, 2025
Χειροπέδες σε πατέρα και γιο στο Ρέθυμνο – Xτύπησαν μαθητές επειδή έπαιζαν ποδόσφαιρο
18 Απριλίου, 2025
Καμένα Βούρλα: Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο από φωτιά – Απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του
18 Απριλίου, 2025
Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα στο Καρπενήσι που έψαχναν για αρχαία
18 Απριλίου, 2025
Άγιο Φως: Πότε και πώς θα ταξιδέψει από τον Πανάγιο Τάφο μέχρι την Αθήνα
18 Απριλίου, 2025
«Σήμερα μαύρος ουρανός…»: Βυθίστηκε στο πένθος η Ναύπακτος για την φαρμακοποιό Μαρία Δροσοπούλου, που έπεσε σε γκρεμό με το ΙΧ της
18 Απριλίου, 2025
Στη φυλακή ο Ουκρανός οδηγός για το φονικό τροχαίο στην Εγνατία – Ισχυρίστηκε πως πήγαινε με 51 χιλιόμετρα κι ότι δεν λειτουργούσε το e-pass
18 Απριλίου, 2025
ΗΠΑ: Τι προτείνουν σε Μόσχα και Κίεβο για να υπογράψουν την κατάπαυση πυρός – Η παγίδα για τον Πούτιν
18 Απριλίου, 2025
Άγριο ξύλο στην Λαμία – Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε κεντρική πλατεία της πόλης
18 Απριλίου, 2025
Σοκ στην Αγγλία: Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζο Τόμπσον
18 Απριλίου, 2025