Πώς έγινε το δυστύχημα με τη 13χρονη που σκότωσε κεραυνός – Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, όταν 13χρονη χτυπήθηκε από κεραυνό. Η 13χρονη βρισκόταν στη θάλασσα μαζί με τους γονείς της, όταν είδαν το μπουρίνι να πλησιάζει και βγήκαν από το νερό, προκειμένου να προστατευθούν, ωστόσο το παιδί χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η δημοσιογράφος του ΕΡΤNews, Έλενα Αποστολίδου, από την περιοχή των Μουδανιών όπου ζούσε η 13χρονη μαζί με τους γονείς της τόνισε ότι όλοι μιλούν με τις πιο γλυκές λέξεις για το 13χρονο αγγελούδι και δεν έχουν λόγια για να εκφράσουν τη θλίψη τους για το τραγικό αυτό περιστατικό.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο Ποσείδι της Χαλκιδικής όπου το 13χρονο κορίτσι μαζί με τους γονείς του πήγαν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα για να δροσιστούν. Ξέσπασε όμως καταιγίδα με πάρα πολλούς κεραυνούς στην περιοχή.

Ενώ οι γονείς μαζί με το παιδί ξεκίνησαν να φύγουν από τη θάλασσα, και να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο για να φύγουν κεραυνός χτύπησε το 13χρονο κορίτσι, το οποίο βρήκε ακαριαίο θάνατο, όπως λένε οι μαρτυρίες. Τραυματίστηκε και η μητέρα της ελαφρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να σωθεί το κορίτσι με διασώστες που έφτασαν στην περιοχή. Συγκεκριμένα άνθρωποι του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν τουλάχιστον μία ώρα να το επαναφέρει στη ζωή. Ωστόσο, στο Κέντρο Υγείας στην Κασσανδρεία διαπιστώθηκε ο θάνατός του.