Πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος – Ποια η κατάσταση της υγείας του

O τραγουδιστής και ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετά χρόνια.

Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου στην εκπομπή «Επί Τόπου» της τηλεόρασης του Open παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία, η οποία απεικόνιζε πώς είναι σήμερα ο 85χρονος showman.

H δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται πλέον σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και πώς ο ίδιος πάσχει από άνοια.

«Βρίσκεται σε μια κλινική των Νοτίων Προαστίων που είναι μαζί με πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος που τον βλέπεις κατεβαίνει με τη φόρμα του, παίρνει το πρωινό του, ξυπνάει νωρίς το πρωί και κατεβαίνει στο σαλόνι. Συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους τρόφιμους, κάνει πολλή πλάκα και δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Τους κάνει αστεία, τραγουδάει και έχει ραδιόφωνο στο δωμάτιό του και ακούει Νταλάρα.

Αν πας να του μιλήσεις, θα σου απαντήσει, είναι πρόσχαρος. Έχει άνοια, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του. Δεν θέλει να θυμάται; Κανείς δεν γνωρίζει. Έχει φύγει πολύ μακριά από όλο αυτό. Άμα τον ρωτήσεις “Ξέρεις ποιος είσαι; Θυμάσαι ότι έχεις γνωρίσει μεγάλη δόξα;”. Σου λέει “Άστα αυτά, πάμε να πούμε ένα τραγουδάκι”. Φεύγει εντελώς. Είναι καλά στην υγεία του παθολογικά. Έχει παρέες, έχει μια απίστευτη ζωντάνια. Διαβάζει πολλά βιβλία. Όταν τον συνάντησα ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Είχαμε στο παρελθόν μια ιδιαίτερη σχέση και είχα συναναστραφεί και σε φιλικό επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Συρίχα, η οποία συνάντησε τον Γιώργο Μαρίνο.