Πώς η συμπλοκή στη Μεταμόρφωση συνδέεται με αυτή που έγινε στο Μαρούσι – «Έχει να κάνει με τοπικιστικές διαφορές»

Νέα στοιχεία αναφορικά με τη συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι στη Μεταμόρφωση αποκαλύπτονται. «Έχει να κάνει με τοπικιστικές διαφορές» τονίζει ο Γιώργος Καλλιακμάνης και εξηγεί πως συνδέεται με συμπλοκή που έγινε πρόσφατα στο Μαρούσι.

«Αυτή η συμπλοκή φαίνεται πως είναι συνέχεια μιας άλλης συμπλοκής που είχε γίνει πριν λίγες μέρες στον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Πρέπει να συμμετείχαν περίπου οι ίδιοι νεαροί» διευκρίνισε το πρωί του Σαββάτου 25/1 μιλώντας στο Mega ο ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Χτύπησαν με κατσαβίδι έναν από τους νεαρούς στην κοιλιά και στον μηρό, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τρία άτομα τραυματίστηκαν και συνελήφθησαν 9 νεαροί και κάποιοι από αυτούς κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έχει να κάνει προφανώς με “τοπικιστικές διαφορές” ποιος είναι καλύτερος, από την Κηφισιά ή από τη Μεταμόρφωση» συμπλήρωσε.

Ομάδες νεαρών από την Κηφισιά και τη Φιλαδέλφεια είχαν δώσει ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο στη Μεταμόρφωση.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το «φως» φαίνονται δύο νεαροί να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και τρέχοντας να πηγαίνουν προς την πλατεία που είχε δοθεί το ραντεβού.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται μετά από λίγο να ξαναμπαίνουν στο όχημα, ωστόσο, αυτή τη φορά δεν μπαίνουν μόνο δύο άτομα αλλά 4. Όπως διαπιστώθηκε, τα 20 άτομα που είχαν δώσει ραντεβού ήταν χωρισμένοι σε ομάδες και αντάλλαζαν χτυπήματα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Εκδήλωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από φοιτητές με ομιλίτρια τη Μαρία Καρυστιανού
12 Μαρτίου, 2025
Ν. Χριστοδουλίδης: Δεν αισθάνομαι καθόλου εγκαταλελειμμένος από την Αθήνα
12 Μαρτίου, 2025
Λεωνίδας Κακούρης: «Ακόμα δεν έχω συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι ο γιος μου μπορεί να ακολουθήσει το επάγγελμα»
12 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες σε σύγκρουση επτά οχημάτων στην περιφερειακή οδό
12 Μαρτίου, 2025
Τρομερή ανατροπή και πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός
12 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πάρκο στην περιοχή της Ανάληψης
12 Μαρτίου, 2025
Κωνσταντίνος Τασούλας: Το τελετουργικό για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης
12 Μαρτίου, 2025
«Για ένα κλάσμα» έγινε το δυστύχημα – «Ήταν μια κακιά στιγμή» λέει ο πατέρας του 45χρονου που προκάλεσε το τροχαίο στην Κρήτη
12 Μαρτίου, 2025
Άφαντος ο εργολάβος της οικοδομής στη Βούλα όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 28χρονος – Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του
12 Μαρτίου, 2025
Πρώην διοικητής της Τροχαίας για Τέμπη: Είπα στον Αγοραστό να μην μπαζώσει και του έδειξα το νόμο
12 Μαρτίου, 2025