«Πώς θα απολογηθεί σε αυτό το παιδί;» – Συγκλονίζει η μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της εγκύου

Απολογούνται σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 40χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 39 και 34 ετών, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της ληστείας και της βίαιης διακοπής της κύησης.

«Η θέση η δική του έχει αποκρυσταλλωθεί. Δεν θα την κοινοποιήσουμε τώρα δημόσια, θα τις γνωστοποιήσουμε πρώτα στις αρμόδιες αρχές», σημείωσε στο MEGA o Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος του 39χρονου.

«Δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά»

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου ανέφερε πως δεν θα πάει να συναντήσει τον γιο της σήμερα, Σάββατο, που θα πάει να απολογηθεί στις δικαστικές Αρχές.

«Έχει γίνει ένα έγκλημα, χάθηκε μία γυναίκα, είμαι πολύ θυμωμένη. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω. Εδώ χάθηκε μία κοπέλα, να πάω που θα απολογηθεί; Πως θα απολογηθεί σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτή τη μάνα, «συγγνώμη που σου “έφαγα” την κόρη σου;». Το ξέρω ότι δεν ευθύνομαι, αλλά δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά».

Όπως δήλωσε η μητέρα του δράστη, νιώθει πως «θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιει». Παράλληλα, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη της, παρά μόνο ότι την είχε χτυπήσει.

«Μία μάνα έχασε την κόρη της και μία κόρη έχασε τη μάνα της. Καταλαβαίνετε τι έχει κάνει; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω για ποιον να κλάψω. Ντρέπομαι να βγω έξω στον κόσμο. Ντρέπομαι, κλαίω μέρα νύχτα».

Όπως δήλωσε η ίδια, από τη μία θέλει να κλάψει για το παιδί της, από την άλλη όμως νιώθει θυμό.