Ποσειδώνος: Συμπλοκές φοιτητών-ΜΑΤ – «4 φοιτητές στο νοσοκομείο» (pics-video)

Ένταση και χημικά στο Καβούρι, κατά τη διαμαρτυρία φοιτητών. Τραυματίστηκαν φοιτητές…

Οι φοιτητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση επί της Λ. Καραμανλή (Ποσειδώνος) στο Καβούρι, εξαιτίας συνέδριου Πρυτάνεων που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι φοιτητές αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που παρουσίασε, χθες, στο υπουργικό συμβούλιο η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Οι διατάξεις του νομοσχεδίου, που αφορούν όλες τις δρομολογούμενες αλλαγές για τα πανεπιστήμια, συζητούνται αυτή την ώρα στη Σύνοδο Πρυτάνεων.

«Η σύνοδος των Πρυτάνεων οφείλει να πάρει θέση για την καταστολή, τη βία και την καταπάταση του πανεπιστημιακού ασύλου. Οφείλει να καταδικάσει τα γεγονότα, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις χτυπούν φοιτητές. Δεν είναι δυνατόν να μεταφέρουμε τα αιτήματά μας σήμερα εδώ και η απάντηση που παίρνουμε είναι να έχουμε τέσσερις συμφοιτητές μας στο νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια»., δήλωσε χαρακτηριστικά φοιτήτρια.


Κλειστή η Ποσειδώνος από φοιτητές

Κλειστό είναι το ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Ποσειδώνος προς Σούνιο στο Καβούρι, λόγω συγκέντρωσης φοιτητών με αφορμή τη σύνοδο των Πρυτάνεων που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Σούνιο στη Λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου.