Πούτιν: «Νοσεί σοβαρά με καρκίνο και θα χειρουργηθεί»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι βαριά άρρωστος με καρκίνο και πρόκειται σύντομα να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση, με το Κρεμλίνο να είναι σε συναγερμό, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει βαριές κυρώσεις, ενώ είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία, υποστηρίζει πρώην πράκτορας της KGB.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, ο πρώην πράκτορας της KGB, Boris Karpichkov, που έχει αυτομολήσει εδώ και χρόνια στο Λονδίνο, μίλησε στο περιοδικό «New Lines Magazine» και περιέγραψε τον Ρώσο πρόεδρο ως «πολύ άρρωστο κι ότι πάσχει από αιματολογική κακοήθεια». Ταυτόχρονα, τον κατηγόρησε ότι «κατέστρεψε» τη ρωσική οικονομία με την πόλεμο στην Ουκρανία, όπως σημείωσε στο newlinesmag.com.

Μάλιστα, το αντιπολιτευόμενο ρωσικό κανάλι «General SVR» ανέφερε στο Telegram, ότι το Κρεμλίνο έχει θέσει σε ετοιμότητα δύο σωσίες του Πούτιν, οι οποίοι «έχουν μάθει τις κινήσεις του ακόμη και το περπάτημά του». Παράλληλα, μετέδωσε ότι η Μόσχα διαθέτει παλαιότερα βίντεο του Ρώσου προέδρου, ώστε να τα χρησιμοποιήσει για να δείχνει ότι είναι ενεργός στα καθήκοντα του.

Ακόμη, το «General SVR» σημείωσε ότι η επέμβαση πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό με την ώρα να «έχει ήδη καθοριστεί», ενώ ο χρόνος ανάρρωσης υπολογίζεται περίπου στις δέκα ημέρες.

Φουντώνουν τα σενάρια για την υγεία του Ρώσου προέδρου

Από την στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, αρκετά δυτικά ΜΜΕ άρχισαν να δημοσιεύουν διάφορα σενάρια για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ότι νοσεί από Πάρκινσον ή καρκίνο.

Παρόλα αυτά, τα συγκεκριμένα σενάρια απέκτησαν νέα διάσταση μετά την 9η Μαΐου. Ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίστηκε να έχει ένα ελαφρύ τρέμουλο (με ορισμένους να το αποδίδουν στην ηλικία του, γιατί είναι 69 ετών), όπως και να δυσκολεύεται λίγο στο περπάτημα.

Επίσης, κατά την διάρκεια της παρέλασης είχε κουβέρτα στα πόδια, σε αντίθεση όμως με τους υπερήλικες βετεράνους του Κόκκινου Στρατού, σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού, ενώ μετά από λίγο ακύρωσε την συμμετοχή του στον αγαπημένο του αγώνα χόκεϊ στο Σότσι, παρόλο που βρέθηκε στη περιοχή.

-Ad-