Πρίγκιπας Χάρι: «Αγαπώ την οικογένειά μου»

«Ο Χάρι μίλησε επίσης για το πώς ισορροπεί μεταξύ της Καλιφόρνιας και των υποχρεώσεών του στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τα παιδιά του.

Αγαπώ την οικογένειά μου» δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά από όταν ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Σε συνέντευξή του στο Good Morning America που προβλήθηκε την Παρασκευή, ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε στον δημοσιογράφο Γουίλ Ριβ για την επίσκεψή του στο Λονδίνο μετά την αποκάλυψη των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στις 5 Φεβρουαρίου ότι ο μονάρχης λάμβανε θεραπεία για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου.«Αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω λίγο χρόνο με τον πατέρα μου είναι σημαντικό και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό» είπε ο Χάρι. Ωστόσο, απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με λεπτομέρειες για την υγεία του βασιλιά Καρόλου, λέγοντας ότι «αυτό είναι μεταξύ εμού και εκείνου».

Ερωτηθείς αν η ασθένεια του πατέρα του είναι πιθανό να βοηθήσει στην επανασύνδεση των μελών της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι είπε, σύμφωνα με το Time, ότι «σίγουρα θα μπορούσε». «Σε όλες τις οικογένειες συμβαίνει, το βλέπω σε καθημερινή βάση… τη δύναμη της οικογένειας όταν ενώνεται».

Ο Χάρι μίλησε επίσης για το πώς ισορροπεί μεταξύ της Καλιφόρνιας και των υποχρεώσεών του στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τα παιδιά του, τον Άρτσι 4 ετών και τη Λίλιμπετ 2 ετών, είπε ότι «είναι καλά, μεγαλώνουν όπως όλα τα παιδιά πολύ γρήγορα, έχουν και τα δύο απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και μας κάνουν να γελάμε και μας κρατούν προσγειωμένους κάθε μέρα».

Αποκάλυψε επίσης ότι έχει σκεφτεί να υποβάλει αίτηση για την αμερικανική υπηκοότητα: «Είναι μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή».