Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Δύσκολες ώρες για την Βεατρίκη καθώς έφυγε από την ζωή ο πρώην σύντροφός της.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι συντετριμμένη καθώς ο πρώην σύντροφός της, ο γνωστός «playboy», Πάολο Λιούζο, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

Oι αρχές τον εντόπισαν νεκρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι εν ισχυρισμών ότι «είχε μεγάλα χρέη σε τοκογλύφους λόγω τζόγου». Σύμφωνα με πηγή από την αστυνομία του Μαϊάμι, που μίλησε στον βρετανικό Τύπο, εικάζεται πως ο θάνατος του 41χρονου οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, άρχισε να βγαίνει με τον Πάολο Λιούζο το 2005 όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος στα 24, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 2006.

Φίλος του Πάολο Λιούζο δήλωσε μετά τον θάνατό του: «Ο Πάολο δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Αγαπούσε τα πάρτι και τον τζόγο. Είχε αρχίσει να κάνει χρήση πολλών φαρμακευτικών ναρκωτικών αρχικά, αλλά αυτό αργότερα οδήγησε στην κοκαΐνη και σε σκληρότερα ναρκωτικά. Δανειζόταν πάντα χρήματα για να πληρώνει παλαιά δάνεια. Ήταν ένας φαύλος κύκλος».

Ο Πάολο Λιούζο εργαζόταν ως σύμβουλος τέχνης και δεν είχε παντρευτεί ποτέ. Ζούσε σε διαμέρισμα που βρισκόταν κοντά στο ξενοδοχείο όπου εντοπίστηκε νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ και η κηδεία του τελέστηκε στις 16 Φεβρουαρίου

Όσο για την πριγκίπισσα Βεατρίκη, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2020 τον επιχειρηματία του real estate Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 3χρονη κόρη, την Σιένα Ελίζαμπεθ.