Προανακριτική: Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με Σαμαρά ζητά ο Παπαγγελόπουλος

Προθεσμία ενός μήνα φέρεται να ζήτησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, ζήτησε να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της επιτροπής Γιάννης Μπούγα για το τρόπο που θα λάμβανε το αποδεικτικό υλικό ώστε να προετοιμαστεί. Ο κ. Μπούγας τον ενημέρωσε ότι είναι πάνω από 100.000 σελίδες και διευκρίνισε ότι είναι ψηφιοποιημένο.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Παπαγγελόπουλος, που συνοδευόταν από τον συνήγορο του Δημήτρη Τσοβόλα, κατέθεσε μάλιστα, και λίστα μαρτύρων, υποστηρίζοντας πως το γεγονός ότι δεν έχουν κληθεί έως σήμερα επιβεβαιώνουν τις αρχικές του αιτιάσεις ότι είναι πολιτική η δίωξη του.

Επίσης, ο κ. Παπαγγελόπουλος ζητά να καταθέσει κατ’ αντιπαράσταση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ καλεί τέλος, ως μάρτυρες τον πρώην υπ. Δικαιοσύνης Μιχ. Καλογήρου, την πρώην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου και δημοσιογράφο.