Προειδοποίηση Μαρουσάκη: «Ερχονται χιόνια» – Δείτε πού

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού προς το… χειμωνιάτικο από την Κυριακή και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί και για χιονοπτώσεις στα ορεινά…

Καιρός: Αναλυτικά όσα τονίζει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης:

«Με ήπιο καιρό στις περισσότερες περιοχές θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, εξαίρεση το Αιγαίο μας όπου οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα επιμείνουν και σήμερα.

Οι βορειοδυτικοί άνεμοι που για την ηπειρωτική χώρα λειτουργούν σαν νεφοδιαλυτές θα κυριαρχήσουν, ενώ από Κυριακή και κυρίως Δευτέρα με Τετάρτη μας έρχονται και πάλι βροχές συνοδεία σχετικά χαμηλών θερμοκρασιών που θα φέρουν και χιόνια στα βουνά μας.

Καιρός ήταν!».

Καιρός: Τι καιρό θα κάνει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου

Χωρίς ιδιαίτερες κακοκαιρίες και με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διατηρηθεί ο καιρός και την επόμενη εβδομάδα, με τον χειμώνα να μπαίνει με καλές καιρικές συνθήκες.

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εισβολή στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου ο καιρός θα παραμείνει καλός.

Αναφορικά με το Σαββατοκύριακο που βρίσκεται προ των πυλών, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ τονίζει πως θα υπάρξουν κάποιες βροχές στα δυτικά και στο Ιόνιο και κάποιες πρόσκαιρες καταιγίδες στη Θεσσαλία, τίποτα όμως ιδιαίτερο. Όπως είπε, θα πέσουν χιόνια στον Όλυμπο και σε χιονοδρομικά.

Πρόγνωση για Σάββατο από την ΕΜΥ

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς στα βόρεια και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Πρόγνωση για Κυριακή από την ΕΜΥ

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πρόγνωση για Δευτέρα από την ΕΜΥ

Στο νότιο Ιόνιο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 πιθανώς 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Προοπτική για Τρίτη και Τετάρτη

Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση την Τετάρτη. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά. Χιόνια στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025