Προειδοποίηση Μαρουσάκη για ισχυρές καταιγίδες – Πού θα χτυπήσουν

Με αστάθεια τις απογευματινές ώρες και βοριάδες στις θάλασσές μας θα κυλήσει η σημερινή ημέρα στη χώρα μας σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Για σήμερα Πέμπτη, η μέρα ξεκινάει με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Τις απογευματινές και πρώτες βραδινές όμως ώρες θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες προς την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία αλλά και το βόρειο – βορειοδυτικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί ενώ στις Κυκλάδες θα φτάσουν τοπικά ακόμα και τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία προς τα δυτικά και βόρεια σε φυσιολογικά επίπεδα στους 34 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Για την περιοχή της Αττικής, αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με τους ανέμους να φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο κέντρο της πόλης από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αρχικά περιμένουμε ηλιοφάνεια, κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών αναμένουμε μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι γενικά δεν θα προβληματίζουν με τις εντάσεις στα 4, τοπικά 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως και 32 βαθμούς Κελσίου.