Προφυλακιστέος ο 36χρονος που έριχνε μπαλωθιές και σκότωσε τον μπατζανάκη του

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Γιάννης Στειακάκης, ο κατηγορούμενος «κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος αν και εμείς προβάλαμε τις αντιρρήσεις μας, ως οφείλαμε, γιατί από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπήρχε πρόθεση ενδεχόμενου δόλου».

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος ο οποίος σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 32χρονος μπήκε στο γραφείο του ανακριτή με σκυμμένο το κεφάλι ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του έκλαιγε συνεχώς.

«Η τιμωρία που έχω υποστεί είναι ότι σκότωσα έναν άνθρωπό μου»

«Έχω χάσει τον εαυτό μου. Η τιμωρία που έχω υποστεί είναι ότι σκότωσα έναν άνθρωπο από την οικογένειά μου, τον αδερφό μου. Ο μόνος μου στόχος, όταν σταθώ στα πόδια μου, να στηρίξω την οικογένειά του μαζί με τη δική του. Μία οικογένεια είμαστε», ανέφερε στον ανακριτή κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Στειακάκης, η απόφαση της προσωρινής κράτησής του τον άφησε αδιάφορο καθώς «το μόνο που έκανε είναι να κλαίει συνεχώς για τον θάνατο του αδερφού μου».

Τι είπε για το τραγικό συμβάν

Ο 32χρονος περιέγραψε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του γλεντιού με αφορμή την κουρά προβάτων.

«Σηκώθηκε και πυροβόλησε στον αέρα σε ένα σημείο που δεν υπάρχουν εμπόδια. Γυρίζοντας πίσω διαπίστωσε πως το όπλο είχε κολλήσει. Πήγε να το ξεκολλήσει χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι μέσα είχε σφαίρα. Στην προσπάθειά του να το ξεκολλήσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν ο 36χρονος, ο οποίος επέστρεφε από την τουαλέτα», επεσήμανε ο κ. Στειακάκης τονίζοντας πως «όλα έγιναν στραβά για να χαθεί αυτή η ανθρώπινη ζωή».