Προφυλακίστηκε ο 45χρονος για το βιασμό της 13χρονης

Στις φυλακές τις Τρίπολης βρίσκεται ο 45χρονος, ο οποίος εκτός από το βιασμό κατηγορείται και για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα ο 45χρονος Ρουμάνος, πατέρας δύο παιδιών, που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης ξαδέλφης της πρώην γυναίκας του, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος.

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η απολογία του για τα κακουργηματικά αδικήματα του βιασμού ανήλικης και της κατάχρησης σε ασέλγεια. Οι δικαστικοί λειτουργοί αξιολογώντας και τα ιατροδικαστικά ευρήματα που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις, διέταξαν την προφυλάκιση του κατηγορουμένου μέχρι να γίνει η δίκη του.

Σύμφωνα με το LamiaReport στη δικογραφία περιγράφεται ότι η 13χρονη φέρει επιπλέον σημάδια στα χέρια που αποδεικνύουν ότι αντιστάθηκε, ενώ ιατροδικαστικά όλα τα ευρήματα φέρεται να συμπίπτουν χρονικά με τα όσα κατήγγειλε η μικρή.

Καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης θα είναι επίσης τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στην καμπίνα του φορτηγού του 45χρονου, όπου σύμφωνα με το 13χρονο κορίτσι έγιναν όλα τα όσα καταγγέλλει.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου, όταν το Νοσοκομείο Λαμίας ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, για κακοποιημένο κορίτσι που είχε πάει στα Επείγοντα με τον πατέρα του και μια θεία.

Το κοριτσάκι αν και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μπόρεσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στην «καμπίνα» του φορτηγού, όπου την οδήγησε ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία τους. Εκεί φέρεται να προχώρησε σε ακατανόμαστες πράξεις φθάνοντας μέχρι το βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος θα οδηγηθεί στις Φυλακές Τρίπολης.

-Ad-