Προγνωστικά Europa League: Τα βρίσκουν… σκούρα οι Δικέφαλοι

ΑΕΚ – Λέστερ (19.55)

ΑΕΚ: Δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της Μπράγκα στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων και έτσι ξεκίνησε με ήττα και σκορ 3-0 την προσπάθεια της στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης.

Το διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 της δίνει μια σχετική ηρεμία για τον σημερινό επίσης δύσκολο αγώνα με την Λέστερ, όπου η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα χρειάζεται κάτι καλύτερο σε αποτέλεσμα.

Λέστερ: Νικήτρια μετά από δεκαετίες σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, με τον συνήθη ύποπτο να κάνει την διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο για το νικηφόρο 1-0.

Πολύ πιο άνετη η πρώτη αγωνιστική του Europa League, όπου οι «αλεπούδες» κέρδισαν άνετα την Ζόρια με 3-0 και ταξίδεψαν στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ με στόχο το δύο στα δύο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δύσκολο βράδυ για την ΑΕΚ και πρέπει να φανεί ανταγωνιστική για να ελπίζει. Το ματς δύσκολα να ξεφύγει από τα 2-3 Goals σε απόδοση 1.95 στο Stoiximan

Γρανάδα – ΠΑΟΚ (22.00)

Γρανάδα: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Γρανάδα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το διπλό επί της πάντα υπολογίσιμης Χετάφε για το πρωτάθλημα με σκορ 1-0.

Αλλά και στο Europa League, η ομάδα της Ανδαλουσίας κέρδισε με 2-1 την Αϊντχόφεν και δήλωσε κατευθείαν παρών ότι το ταξίδι της στην Ευρώπη μπορεί να έχει γιατί όχι και συνέχεια.

ΠΑΟΚ: Απώλεια με το… καλημέρα στον όμιλο για τον ΠΑΟΚ το 1-1 κόντρα στην Ομόνοια και πρέπει να αναζητήσει κάπου αλλού πλέον αυτή την απώλεια, αρχής γενομένης σήμερα στην Γρανάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα πήραν ανάσες ξεκούρασης το Σαββατοκύριακο λόγω της αναβολής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα παραταχθούν σχεδόν πλήρεις στον σημερινό πολύ δύσκολο αγώνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε πολύ καλή κατάσταση πετυχαίνει την Γρανάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά …

Επισκεφθείτε το Arxondasbet.com διαβάστε τα δωρεάν προγνωστικά του Άρχοντα με καθημερινές αναλύσεις και μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και online casino στην Ελλάδα.