Προγνωστικά Κολομβίας: Τίποτα το ιδιαίτερο

Αλιάνσα Πετρολέρα-Μπουκαραμάνγκα
Σε αρνητικό φεγγάρι, Αλιάνσα Πετρολέρα και Μπουκαραμάνγκα.

Αλιάνσα Πετρολέρα: Πολύ κακή ήταν με την Σάντα Φε εκτός έδρας, έχασε εύκολα με 4-1 και έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 6 παιχνίδια της, απέχει ένα βαθμό από την πρώτη οκτάδα. Χωρίς απουσίες.

Μπουκαραμάνγκα: Το πάλεψε, αλλά τελικά έχασε εντός έδρας με 1-2 από την Ατλέτικο Νασιονάλ, μένοντας έτσι για 5ο σερί ματς χωρίς τρίποντο. Είναι μόλις στην 16η θέση με 11 βαθμούς, εκτός έδρας έχει χάσει τα μισά από τα 6 παιχνίδια της. Επίσης χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Προϊστορία: 4-0-6 είναι το ρεκόρ μεταξύ τους στα δέκα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας παιχνίδια.

Εκτίμηση: Είναι καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα η Πετρολέρα, και έχει ένα κίνητρο να μπει στην οκτάδα. Ντεφορμέ τελείως η Μπουκαραμάνγκα, θα πάει να κλέψει αποτέλεσμα. Δεν είναι πάντως κάτι ιδιαίτερο οι δύο ομάδες, κρατάμε σαν προγνωστικό το under στο 1,42 του Stoiximan.

Από το cleverbet μπορείτε να βλέπετε Προγνωστικά ποδοσφαίρου & μπάσκετ, στατιστικά ποδοσφαίρου και αναλύσεις για όλους τους αγώνες ημέρας. Κάνετε την εγγραφή σας από τα διαφημιστικά και τους συνδέσμους που έχουμε στην σελίδα μας, στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελληνικής αγοράς.