Προγνωστικά Μπάσκετ Euroleague 9/10/2020

Ευρωπαϊκή δράση με σπουδαίες αναμετρήσεις αλλά πάντα με προσοχή από πλευράς μας. Στη φετινή χρονιά δεν αρκεί μόνο ο πιο ικανός αλλά και η τύχη παίζει μεγαλύτερο ρόλο από κάθε άλλη φορά. Ομάδες που δε μπορούν να προπονηθούν και κρούσματα της τελευταίας στιγμής κάνουν τις διοργανώσεις … ροντέο.

Στην EuroLeague ξεχωρίζουν τοπικές κόντρες όπως Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε, Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

9.10.2020 21:00
ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (EuroLeague)

Άλμπα Βερολίνου: Αν οι ψηλοί της Άλμπα Βερολίνου ήταν λίγο πιο ανταγωνιστικοί τότε θα ολοκλήρωνε τη δουλειά στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι. Η ήττα με σκορ 80-73 ήρθε μετά από καλή εμφάνιση της ομάδας του κόουτς Ρενέσες. Σπουδαίο ματς για τον Σιμόνε Φοντέκιο με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Στο σκορ βοήθησε και ο γκαρντ Έρικσον σημειώνοντας 16 πόντους.

Μπάγερν Μονάχου: Καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο έδειξε η βαυαρική ομάδα στη πρεμιέρα της στη EuroLeague κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο. Η ήττα ήρθε στη μία κατοχή, στο ένα σουτ με σκορ 81-79. Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν με 18 πόντους και ο Τζέιλεν Ρέινολντς με double – double (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ) διακρίθηκαν για την ομάδα του Τρινκέρι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Διακριτική επιλογή με πόντους.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ OVER 151.5 @ 1.50 (Stoiximan)

9.10.2020 21:00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (EuroLeague)

Παναθηναϊκός: Με ανέλπιστη αλλά συνάμα εκκωφαντική νίκη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση. Η απόδραση του από τα περίχωρα της Μόσχας κόντρα στη Κίμκι με σκορ 78-76 έγινε με μπροστάρη τον Παπαπέτρου, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους σε καθοριστικά σημεία, μάλιστα. Μια χαρά και ο Μήτογλου με 12 πόντους.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στη … κανονικότητα με μια εντός έδρας αυτοκτονία των ερυθρολεύκων κόντρα στη Ζαλγκίρις με σκορ 68-67. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, η μπάλα κόλλησε στο Σλούκα στη τελευταία επίθεση και εκκίνηση με το αριστερό. Πολύ καλός ο Χασάν Μάρτιν με 12 πόντους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και εδώ θα επιλέξουμε το σύνολο πόντων ως ασφαλέστερη επιλογή.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 151.5 @ 1.50 (Bet365)