Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευής 30/10/2020

Φεύγουμε από το mood των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση των εγχώριων πρωταθλημάτων. Ημέρα Παρασκευή σήμερα και η αγωνιστική δράση δεν είναι μεγάλη, αλλά έχουμε ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις που αξίζουν να βρεθούν στις επιλογές μας.

Πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά:

Σάλκε – Στουτγάρδη

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τη χρονιά η Σάλκε, που έχει ήδη αλλάξει προπονητή και έρχεται από την ήττα στο μισητό ντέρμπι από την Ντόρτμουντ με 3-0. Ο κόουτς Μπάουμ θέλει να γυρίσει το κουμπί και μεσοβδόμαδα έπεσε κατσάδα και από τους οργανωμένους.

Η Στουτγάρδη έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια και παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα. Έχει άσχημη προϊστορία στο Γκεζελκίρχεν και στο τελευταίο ματς έδειξε ότι οι αντίπαλοι άρχισαν να διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι της(1-1 με την Κολωνία).

Εκτίμηση: Η Σάλκε έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, μεσοβδόμαδα υπήρξε ένταση και άπαντες πλέον απαιτούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Στουτγάρδη δεν καίγεται βαθμολογικά και ίσως αξίζει το ρίσκο στο 1Χ, σε αποδόσεις που μας αρέσουν. 1X – 1.75Pamestoixima.

Πάσος Φερέϊρα – Πόρτο

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάτι το αξιοθαύμαστο φέτος, αλλά παλεύουν όλα τα ματς. Στα τελευταία δύο ματς είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία, αλλά απέναντι στην Πόρτο η αποστολή τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Άλλωστε και η προϊστορία δεν είναι με το μέρος τους.

Η Πόρτο πήρε εύκολα τη νίκη από τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα και δείχνει να συνηθίζει τις δύο σημαντικές απώλειες που είχε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Βρίσκεται ήδη στο -5 από την Μπενφίκα και τα περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Με την ψυχολογία στα ύψη και με βασική ενδεκάδα θα παίξει μόνο για τη νίκη.

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Πόρτο έχει την ποιότητα να πάρει τη νίκη και να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. 2 & Over 1.5 – 1.95Stoiximan.

-Ad-