Πρώην επιχειρηματίας της νύχτας κακοποίησε τη σύζυγό του

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη, πρώην επιχειρηματίας της νύχτας, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε τη σύζυγό του την Κυριακή του Πάσχα. Στο παρελθόν είχε απειλήσει και το θετό του παιδί ότι θα το σκοτώσει, όπως υποστηρίζει μιλώντας στο Star το θύμα.

Όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, «όλοι έχουν νεύρα» ενώ δηλώνει μετανιωμένος… αν και δε τη χτύπησε όπως υποστηρίζει. Κατά τη σύλληψή του, επιχείρησε να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοι αναγκάστηκαν να του φορέσουν κράνος, καθώς χτυπούσε το κεφάλι του στο περιπολικό και στα κάγκελα του κρατητηρίου.

«Με βούτηξε από το μπράτσο και παραλίγο να με ρίξει στις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού μου. Την ώρα εκείνη φωνάζω στην κόρη μου λέω ”το 100”. Εκείνη την ώρα σηκώνεται και φεύγει» υποστήριξε ηγυναίκα.

Όπως είπε μάλιστα της έδωσε την δύναμη να προχωρήσει σε καταγγελία ο πατέρας της Κυριακής από τους Αγίους Αναργύρους που είπε «μιλήστε, μην φοβάστε».

Η γυναίκα φοβήθηκε και ζήτησε να μεταφερθεί σε δομή. Κατά τη μεταφορά της είπε στους αστυνομικούς να κάνουν μια στάση στο σπίτι για να πάρει φάρμακα. Εκείνος ήταν μέσα στον χώρο. Η σύλληψή του ήταν κινηματογραφική καθώς επιχείρησε να διαφύγει ενώ απειλούσε συνέχεια τους αστυνομικούς.

«Δεν ξέρετε ποιος είμαι εγώ, έχω κάνει φυλακή, βάλτε με φυλακή, όταν βγω θα σας βρω και θα σας ξεκοιλιάσω εσάς και τις οικογένειές σας» φέρεται να έλεγε.

Είναι η δεύτερη φορά όπως λέει η σύζυγός του που την χτυπά. Τότε την είχε πείσει ότι θα αλλάξει και η γυναίκα είχε πάρει πίσω την καταγγελία.

«Αυτή τη φορά όμως δεν θα το κάνω. Δεν ξαναπέφτω θύμα του πάλι, Τέλος. Δικάστηκε 16 μήνες, αλλά άνθρωπος δεν έγινε» είπε. «Εύχομαι να αντέξω αυτό το πράγμα για το παιδί μου πιο πολύ ν ααντέξω, θέλω βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη για μένα και για το παιδί μου, μια δουλειά να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να ξαναβρώ τον εαυτό μου» πρόσθεσε.

Ο κατηγορούμενος έχει βρεθεί στη φυλακή λόγω χρεών και έχει εκτίσει την ποινή του, σκουπίζοντας δρόμους και πλατείες, καθώς προσέφερε κοινωφελή εργασία.

Στη συνέχεια εργάστηκε και ως security. Οι Αρχές όταν τον συνέλαβαν, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αθήνα: Ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα που καταπλάκωσε πεζούς
17 Απριλίου, 2025
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ απειλεί να απαγορεύσει στο Χάρβαρντ να δέχεται ξένους φοιτητές
17 Απριλίου, 2025
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του ψαρά στο Μεσολόγγι – Τα σενάρια που εξετάζονται και τα στοιχεία στη διάθεση των Αρχών
17 Απριλίου, 2025
Συνελήφθη 39χρονη μητέρα που κακοποιούσε τα τέσσερα παιδιά της – Τα δάγκωνε και τα χτυπούσε με καλώδιο
17 Απριλίου, 2025
Παγκράτι: Βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη του 27χρονου που οδηγούσε μεθυσμένος
17 Απριλίου, 2025
Ν. Φιλαδέλφεια: Τι καταγγέλλει η μητέρα του 12χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του
17 Απριλίου, 2025
Χωρίς τέλος η κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ – Κίνας: Το Πεκίνο δεν δείχνει διάθεση υποχώρησης
17 Απριλίου, 2025
«Μίλησαν» τα βίντεο της Εγνατίας για το τροχαίο: Το φορτηγό παρέσυρε με ταχύτητα τα δύο ΙΧ στα διόδια
17 Απριλίου, 2025
Τουρκία για ελληνικό Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό: «Δεν έχει νομική ισχύ – Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»
17 Απριλίου, 2025
Έξοδος εκδρομέων Πάσχα: Με μεγάλη πληρότητα αναχωρούν τα πλοία από Πειραιά – Έκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ
17 Απριλίου, 2025