thenewspaper.gr

Πρώην εργαζόμενη βενζινάδικου μπήκε μέσα και έκλεψε 50.000 ευρώ

Σοβαρό περιστατικό κλοπής σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 00:40, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Βόλο, όταν πρώην εργαζόμενη της επιχείρησης, κάνοντας χρήση αντικλειδιών που είχε προμηθευτεί παράνομα, εισήλθε στον χώρο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50.300 ευρώ σε μετρητά.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο thenewspaper.gr απουσία του ποσού διαπιστώθηκε περίπου μία ώρα αργότερα από υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κινητοποιήθηκαν άμεσα, ξεκινώντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της δράστιδος. Από την ανάλυση του υλικού από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι φορούσε μπουφάν και κουκούλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε αιτηθεί την επιστροφή της στην εργασία δύο ημέρες πριν από τη διάπραξη της κλοπής. Από το καταγεγραμμένο υλικό προκύπτει ότι εισήλθε στο πρατήριο με ψυχραιμία, άνοιξε την πόρτα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ολοκλήρωσε την πράξη της.

Η κινητοποίηση των Αρχών υπήρξε άμεση, με αποτέλεσμα τη σύλληψη της δράστιδος μέσα σε λίγες ώρες. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, στην κατοχή της βρέθηκαν αντικλείδια και από άλλα πρατήρια της ίδιας εταιρείας, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής της σε περαιτέρω παράνομες ενέργειες.

Από το συνολικό ποσό των 50.300 ευρώ, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν 44.200 ευρώ. Η δράστιδα φέρεται να είχε ήδη προχωρήσει στην αγορά νέου κινητού τηλεφώνου και στην αποπληρωμή οφειλών της. Τα χρήματα εντοπίστηκαν σε δασώδη περιοχή κοντά στη μόνιμη κατοικία της, σε χωριό του Δήμου Βόλου στο Πήλιο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα κουτιά του ταμείου βρέθηκαν τυλιγμένα σε σακούλες απορριμμάτων και τοποθετημένα σε τελάρα φρούτων, καλυμμένα από λαμαρίνες.

Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείτε βίντεο:

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σάλος με την Μελόνι: Αποκήρυξε ιστορικό κείμενο κατά του Μουσολίνι
19 Μαρτίου, 2025
Υπουργείο Δικαιοσύνης Τουρκίας: «Ανευθυνότητα και θράσος η σύνδεση Ερντογάν με τη σύλληψη Ιμάμογλου»
19 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα Περιστέρι: Τι είπε η μητέρα της 22χρονης που οδηγούσε μεθυσμένη
19 Μαρτίου, 2025
Πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή 175 αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
19 Μαρτίου, 2025
Τουρκία: Πάνω από 100 συλλήψεις – Εκτός από τον Ιμάμογλου χειροπέδες σε δημάρχους, επιχειρηματίες κι έναν τραγουδιστή
19 Μαρτίου, 2025
Νέο ηχητικό από τα Τέμπη: «Δεν μπορώ να το βρω στο πρόγραμμα»
19 Μαρτίου, 2025
ΚΟ ΠΑΣΟΚ: Επεισόδιο ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Λιακούλη
19 Μαρτίου, 2025
Οι τελευταίες στιγμές της 9χρονης Τζωρτζίνας (video)
19 Μαρτίου, 2025
Τραμπ: Το Ιράν να σταματήσει αμέσως να στέλνει προμήθειες στους Χούθι
19 Μαρτίου, 2025
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας και τρίτο το ΠΑΣΟΚ
19 Μαρτίου, 2025