Προκλητική η γιαγιά των ανήλικων που σκότωσαν τον 87χρονο

Προκλητική, χωρίς ίχνος μεταμέλειας ζητά να απομακρυνθούν οι κάμερες, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η 45χρονη που φυλούσε τσίλιες στα ανήλικα εγγόνια της την ώρα που ξυλοκοπούσαν μέχρι θανάτου τον 87χρονο για λίγα ευρώ δείχνει να μην την αγγίζουν οι κατηγορίες για συνέργεια που μόλις της έχουν απαγγελθεί.

Τα δυο ανήλικα αδέρφια δεν εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα λόγω ηλικίας. Μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας από όπου ωστόσο ο 14χρονος έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον φύλακα αλλά και τους κοινωνικούς λειτουργούς.

Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός. Ο 14χρονος που φέρεται να σκότωσε μαζί με την 12χρονη αδελφή του τον ηλικιωμένο έχει εξαφανιστεί. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του ενώ η δομή ανήλικων στην οποία φιλοξενούνταν εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο 87χρονος νοσηλεύτηκε επί 4 ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με αιμάτωμα που προκάλεσαν τα βαριά χτυπήματα από τα δυο ανήλικα αδέρφια. Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητάει συγκλονισμένη η κόρη του θύματος.

Η 45χρονη γυναίκα μαζί με τον 40χρονο σύντροφό της αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη για να απολογηθούν για την υπόθεση σοκ με τα δυο παιδιά, που κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου.

Πηγή: Mega