Προπονητής τένις: Σήμερα στον ανακριτή ο προπονητής που συνελήφθη για αποπλάνηση

Για περίπου 5 χρόνια αποπλανούσε 35χρονος προπονητής τένις δύο ανήλικες μαθήτριές του, στο σύλλογο που διατηρούσε στα Δυτικά Προάστια.

Τα δύο κορίτσια, που σήμερα είναι 20 και 16 ετών, μίλησαν στις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση και ο προπονητής συνελήφθη.

Η 20χρονη είπε ότι την προσέγγισε πριν περίπου 5 χρόνια και είχαν και ερωτική σχέση, ενώ αντίστοιχες ήταν και οι καταγγελίες της 16χρονης.

Οι αρχές έχουν κατασχέσει τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου για να ερευνήσουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Παράλληλα, αναμένεται διάταξη για τη δημοσιοποίηση της ταυτότητάς του και της φωτογραφίας του. Ο συλληφθείς θα βρεθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψή του, την περασμένη Παρασκευή, μετά από σχετική καταγγελία γονέων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της μιας κοπέλας κατάλαβε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της, έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι είχε σχέση με τον προπονητή.

«Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια»

Ο πατέρας του προπονητή μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή LIVE NEWS, υποστηρίζοντας ότι το παιδί του είναι αθώο, σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τα σοβαρότατα αδικήματα για οποία κατηγορείται ο γιος του.

«Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μία σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν την σχεσούλα τους. Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έχω χάσει αυγά και πασχάλια» σημείωσε.

Σε βάρος του προπονητή εκδόθηκε ένταλμα για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄εξακολούθηση.

Ποδηλάτης και αρνητής

Η δραστηριότητα του προπονητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρά την αδυναμία του στα αθλήματα καθώς έχει δεκάδες φωτογραφίες από συμμετοχές του σε αγώνες δρόμου και ποδηλάτου.

Όπως φαίνεται από πολλές αναρτήσεις στα social media είναι και αρνητής πανδημίας και του εμβολίου με σχόλια προκλητικά, χαρακτηρίζοντας όσους εμβολιάζονται «πρόβατα», ενώ σε άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να δω πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα αποκτήσει φωνή…».

Αύριο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας, θα αποφασίσουν τη περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Χάρης Δούκας
6 Οκτωβρίου, 2024
Επίδομα μαθητών: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι
6 Οκτωβρίου, 2024
«Ασημένιος» ο Ασλανίδης – «Χάλκινοι» οι Μπατσινίλας και Αντωνιάδης
6 Οκτωβρίου, 2024
Καιρός: «Έπεσαν πάνω από 100 τόνοι νερού»
6 Οκτωβρίου, 2024
Γάζα: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ισραηλινή επιδρομή σε τέμενος και σχολείο
6 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ στην Βοιωτία: Μετανάστες κρατούνταν παράνομα και τελούσαν υπό εργασιακή εκμετάλλευση
6 Οκτωβρίου, 2024
Ικάριο Πέλαγος: Eντοπίστηκε βρετανικό υποβρύχιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
6 Οκτωβρίου, 2024
Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα
6 Οκτωβρίου, 2024
Επίθεση σε σταθμό λεωφορείων στο Ισραήλ – Νεκρή 19χρονη αστυνομικός
6 Οκτωβρίου, 2024
Το Ισραήλ ανακοίνωσε την εξόντωση του Χάντερ Αλί Ταουίλ
6 Οκτωβρίου, 2024