Προσπάθησε να δηλητηριάσει τον κτηνίατρο σύζυγό της – Έβαλε στον καφέ του ναρκωτικές ουσίες που είχε στην κλινική για την ευθανασία ζώων

Μια γυναίκα από το Ουισκόνσιν αντιμετωπίζει πάνω από μια δεκαετία πίσω από τα κάγκελα, αφού παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τον κτηνίατρο σύζυγό της με τη δική του προμήθεια φαρμάκων ευθανασίας ζώων, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Amanda Alicia Chapin, 51 ετών, ζήτησε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή. Η 51χρονη κατηγορείται για την κλοπή των ισχυρών ναρκωτικών από την κτηνιατρική κλινική του συζύγου της και την ανάδευση τους στον πρωινό καφέ του, ανέφερε το Fox News.

Η αδίστακτη γυναίκα γνώρισε τον 71χρονο Gary Chapin διαδικτυακά και οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2022.

Η νέα του σύζυγος τον παρότρυνε γρήγορα να προσθέσει το όνομά της στο συμβόλαιο ιδιοκτησίας του σπιτιού του και να πλαστογραφήσει την υπογραφή του γιου του για να λάβει πληρεξούσιο.

Παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τον σύζυγό της, 20 χρόνια μεγαλύτερό της, με τα δικά του φάρμακα ευθανασίας ζώων.
Μόλις δύο εβδομάδες αφότου το όνομά της μπήκε στο συμβόλαιο, άρχισε να προσθέτει τα κλεμμένα βαρβιτουρικά στον καφέ του άνδρα της – και περίμενε τρεις ώρες για να καλέσει το 911 μετά την τελική δόση τον Αύγουστο του 2022, ανέφερε το πρακτορείο.

Έπειτα από τρεις δόσεις ο Gary Chapin έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν τα δυνητικά θανατηφόρα φάρμακα στο σύστημά του – και οι αστυνομικοί άρχισαν να συνενώνουν τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση.

Ο Γκάρι Τσάπιν ξύπνησε τέσσερις μέρες αργότερα και γρήγορα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ενώ ο γιος του έλαβε ανασταλτική εντολή για να κρατήσει την κακιά μητριά μακριά από τον άρρωστο μπαμπά του, ανέφερε η εφημερίδα.

Η Amanda Chapin παραβίασε την εντολή τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, όταν έστειλε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στον εν διαστάσει σύζυγό της σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τον πάρει πίσω. «Το μόνο πράγμα για το οποίο φταίω είναι να σε αγαπώ ΠΟΛΥ», έλεγε το σημείωμα. Η Amanda Chapin αντιμετωπίζει έως και 12,5 χρόνια κάθειρξη όταν καταδικαστεί στις 15 Ιουλίου, σύμφωνα με το Law and Crime.