Προσπάθησε να σκοτώσει με κουζινομάχαιρο τη γυναίκα του – Σύλληψη 87χρονου στη Θεσσαλονίκη

Την 79χρονη σύζυγό του κατηγορείται ότι επιχείρησε να σκοτώσει με κουζινομάχαιρο ένας 87χρονος στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω προβλημάτων υγείας και κατά πληροφορίες φαίνεται να μην έχει πνευματική διαύγεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Την ίδια ώρα, η 79χρονη παθούσα νοσηλεύεται σε καταστολή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τού «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, καθώς έφερε τραύμα τραχήλου. Η κατάστασή της φαίνεται να σταθεροποιήθηκε αλλά εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στο διαμέρισμα όπου διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Η Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από συγγενικό πρόσωπο των ηλικιωμένων, στο οποίο απευθύνθηκε η οικιακή βοηθός που επιβλέπει περιστασιακά το ζεύγος και βοηθάει στην φροντίδα τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 58χρονη οικιακή βοηθός εντόπισε την ηλικιωμένη ξαπλωμένη στο νοσοκομειακό κρεβάτι όπου είναι καθηλωμένη τα τελευταία χρόνια. Η 79χρονη φέρεται να έφερε εκτεταμένες εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Η παθούσα φέρεται να ανέφερε στην 58χρονη, ότι ο σύζυγός της προσπάθησε να την σκοτώσει.

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε ο 87χρονος να κείτεται στο πάτωμα σε εμβρυική στάση. Δίπλα του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας συνολικού μήκους 30 εκατοστών και μήκος λάμας 21 εκατοστών το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, ερεύνησαν το διαμέρισμα και δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης. Εκτός από το κουζινομάχαιρο, κατασχέθηκαν άλλα δύο μαχαίρια κουζίνας για να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Διπλωματικές πηγές: Στις 17 και 18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Άστατος στα δυτικά, επιστρέφει ο χειμώνας το Σαββατοκύριακο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Παρασκευή, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στα ίδια επίπεδα – Τι συνιστούν οι ειδικοί
11 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός εντοπίστηκε 90χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του στο Αγρίνιο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν 2 νεαροί για κλοπή δικύκλου και διακίνηση ναρκωτικών στο Νέο Ψυχικό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συναγερμός για την εξαφάνιση 78χρονης στα Δολιανά Πωγωνίου – Silver Alert σε ισχύ
11 Φεβρουαρίου, 2025
Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Σάββας Παπάζογλου
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Έληξε το θρίλερ με τον άνδρα που είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του – Είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Άντρας βρίσκεται «ταμπουρωμένος» σε σπίτι – Δεν αφήνει τη μητέρα και την αδελφή του να φύγουν
11 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο Θεόδωρος Χαριτόπουλος, «δεξί χέρι» του Κωνσταντίνου Καραμανλή
11 Φεβρουαρίου, 2025