Πρωταθλήτρια της ενόργανης έγινε πορνοστάρ (video-pics)

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η ζωή της πρώην πρωταθλήτριας ενόργανης γυμναστικής Verona Van de Leur, η οποία από τις χρυσές θέσεις στον αθλητισμό κατάντησε να ζει σχεδόν άστεγη, μέσα στο αυτοκίνητό της, απόλυτα εξαθλιωμένη, επιλέγοντας ως μόνη λύση να στραφεί στο πορνό.

Η Verona χρίστηκε Αθλήτρια της Χρονιάς το 2002 στην Ολλανδία αφού την ίδια χρονιά κατέκτησε το αργυρό στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ κέρδισε και το αργυρό στις ασκήσεις εδάφους στο Παγκόσμιο.

Αποσύρθηκε από τον αθλητισμό το 2008 και μετά ξεκίνησε ο Γολγοθάς της αφού καταδικάστηκε ακόμη και για εκβιασμό και εξέτισε ποινή στη φυλακή.

Τον Μάιο του 2011 η πρώην αθλήτρια αντιμετώπισε νομικά προβλήματα και καταδικάστηκε για εκβιασμό ενός άπιστου ζευγαριού.

Αμέσως μετά αποφάσισε να μπει στον χώρο του “ροζ” θεάματος. Αρχικά έστησε κάμερα στο σπίτι και μετά δημιούργησε το δικό της site.

Στις 2 Οκτωβρίου σε συνέντευξη που έδωσε στο AD είπε πως πλέον θέλει να σταματήσει το πορνό και να επιστρέψει στον αθλητισμό ως προπονήτρια.