Ψευτογιατρός: Πόζαρε και ως πιλότος! Συγκλονιστική μαρτυρία – «Μου λέει…»

Μετά τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας με τον ψευτογιατρό να ποζάρει μέσα στο χειρουργείο κρατώντας ένα νυστέρι στο χέρι του, νέες φωτογραφίες συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης. Εικόνες με δεκάδες μπουκαλάκια με βότανα και όλα με αυτοσχέδιες ετικέτες και με οδηγίες για την δοσολογία.

Οι εικόνες αυτές προβλήθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Mega και απεικονίζουν τα σκευάσματα που προμήθευε ο ψευτογιατρός. Σύμφωνα με την εκπομπή, ακόμα μια μαρτυρία έρχεται να «κάψει» τον… ψευτογιατρό.

Το θύμα του, αυτή τη φορά ήταν μια γυναίκα η οποία είδε τη φωτογραφία του Κοντοστάθη στην τηλεόραση και τον αναγνώρισε. Η γυναίκα είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, και μίλησε στην εκπομπή για τη γνωριμία τους σε μοναστήρι και για το πώς τελικά, κατάφερε να την ξεγελάσει.

«Τον βλέπαμε πολύ συχνά στο μοναστήρι. Είχε τόσο κόσμο, χαμός γινότανε. Και τον είχαν οι καλόγριες μήπως περί πολλού. Μια φορά πήγα να μπω και είδα με τα μάτια μου ότι ο προηγούμενος που ήταν μέσα, του είχε αφήσει δύο πενηντάρικα πάνω στο γραφείο του.

Μου λέει “είσαι πολύ τυχερή που με βρήκες τώρα και δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα την θεραπεία που σου δώσανε”. Έβαλε στον υπολογιστή το CD της μαγνητικής, το είδε» ανέφερε αρχικά η 34χρονη γυναίκα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ραντεβού στο σπίτι της όπου εκεί ο ψευτογιατρός, έλαβε τα πρώτα από τα τρία «πακέτα» των χρημάτων που είχε ζητήσει συνολικά, όπως ανέφερε η γυναίκα.

«Ήρθε εδώ πέρα με δυο – τρεις σακούλες πλαστικά μπουκάλια, τα οποία τα χρέωσε 13.000 ευρώ, μου πέρασε στον υπολογιστή με στικάκι, την προετοιμασία που θα έκανα πριν ξεκινήσω την διατροφή και την θεραπεία που ήταν για τρεις μέρες νηστική, θεονήστικη όμως. Να παίρνω κάτι ζεόλιθους και κάτι περίεργα πράγματα με κάτι φακελάκια που παίρνουν 90 ευρώ» πρόσθεσε η 34χρονη.

Στη συνέχεια, η γυναίκα αναφέρθηκε στο ραντεβού:«Μας κλείνει ραντεβού για Αθήνα, στην (…) κλινική, μέσα σε ιατρείο, εννοείται έτσι; Όχι όπου κι όπου.

Τον ζητήσαμε στην ρεσεψιόν, μας είπε μισό λεπτό, έρχεται αυτός, ήταν μόνος του και σε κάποια φάση μπαίνει και άλλος ένας γιατρός που πρέπει να ήταν δικό του το γραφείο, γιατί είχε και φωτογραφίες μέσα το γραφείο.

Και τίποτα μας χαμογέλασε αυτός που μπήκε και ξαναβγήκε, δεν έκανε τίποτα».

Και πρόσθεσε: «Μετά μας είπε ότι πρέπει να κάνεις μια θερμογραφία, και πήγαμε στην (…), φτάνουμε εκεί πέρα, ρωτάμε, για τον κύριο Κόντο έχουμε έρθει, μας λένε, ναι μισό λεπτό. Κατεβαίνει αυτός από πάνω, μας βρίσκει και λέει “θα σας κάνει εδώ πέρα η κοπέλα την εξέταση και μετά θα’ ρθείτε πάνω στο γραφείο μου”.

Και περνάμε στο γραφείο του. Στέλνει, τον ανοίγει τον εσωτερικό υπολογιστή και του στέλνει η κοπέλα που μου την έκανε την εξέταση στον υπολογιστή του και μου την σχολιάζει μου λέει “να εδώ έχεις αυτό το πράγμα, εκεί έχεις το άλλο”».

Σύμφωνα με την εκπομπή, η γυναίκα, ευτυχώς, αν και δεν έκανε ποτέ τη θεραπεία που θα έπρεπε για την ασθένειά της, είναι καλά στην υγεία της.

Πόζαρε και ως πιλότος στην επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου»

Επίσης όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ψευτογιατρός πόζαρε και ως πιλότος μπροστά από μαχητικό αεροσκάφος. Ο 47χρονος παρίστανε σε πολλές περιπτώσεις και τον πιλότο, ενώ είχε επισκεφθεί ασθενή φορώντας στρατιωτική στολή.

Στη φωτογραφία που δημοσιοποιεί ο Alpha, ο 47χρονος που υποδυόταν τον γιατρό, φορά ειδική φόρμα και εξάρτηση με σακίδια που παραπέμπουν σε Αμερικανό πιλότο της Εθνικής Φρουράς. Τα σήματα στη στολή παραπέμπουν στην ειδική μονάδα των ΗΠΑ που δήθεν υπηρέτησε ο κατηγορούμενος. Μάλιστα, είχε πάνω του και τον χάρτη της αποστολής την οποία φέρεται να έφερε σε πέρας αλλά και την κάσκα του πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους. Πρόκειται για ένα F-16 σε στρατιωτική βάση της Νέας Υόρκης όπως μαρτυρούν τα γράμματα στο ουραίο τμήμα του αεροσκάφους. Ο 47χρονος κατηγορείται ότι συστηνόταν ψευδώς ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες με βότανα και σκευάσματα. Μάλιστα, ντυμένος πιλότος επισκέφθηκε ασθενή στη Λάρισα. Αργότερα συγγενής του απευθύνθηκε στις Αρχές: “Μας επισκέφθηκε με στρατιωτική στολή πιλότου, συστηθείς ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας πρότεινε την ολιστική θεραπεία με βότανα, υποστηρίζοντας ότι “θα γίνει καλά”.