Ψυχικό: Καρέ – καρέ το καρτέρι θανάτου στον 54χρονο τοπογράφο – Ψυχρός επαγγελματίας ο εκτελεστής

Στην πλήρη ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και έχουν καταγράψει τον δολοφόνο του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό προχωρούν οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Ένα από αυτά τα βίντεο, ίσως και από τα πιο σημαντικά, είναι αυτό που αποκάλυψε το in και δείχνει καθαρά τις κινήσεις του δολοφόνου λίγη ώρα πριν εκτέλεση με περισσότερες από 20 σφαίρες τον 54χρονο έξω από τα γραφεία της εταιρείας του.

Οι κινήσεις του δράστη

Από το συγκεκριμένο βίντεο διαπιστώνεται ότι ο δράστης είχε λάβει όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες εντοπισμού κάποιου στοιχείου που θα τον ταυτοποιήσει.

Προφανώς και γνώριζε ότι η περιοχή που θα κινηθεί προκειμένου να φτάσει στον στόχο του είναι γεμάτη από κάμερες ασφαλείας που θα τον κατέγραφαν και έτσι είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Το πιο χαρακτηριστικό είναι τα ρούχα που φορά. Παρά το γεγονός ότι είναι καλοκαίρι και μάλιστα χθες ήταν μια ζεστή ημέρα αν και πρωινές ώρες, ο δράστης φορά μαύρο χειμωνιάτικο μπουφάν μοτοσυκλέτας, μακρύ παντελόνι και ακόμα πιο χαρακτηριστικό φορά γάντια. Φυσικά έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με το λευκό κράνος.

Ένα άλλο στοιχείο που παρατηρεί κανείς είναι ότι επιλέγει να κινηθεί με το σκούτερ πάνω στο πεζοδρόμιο και όχι στον δρόμο, μέχρι να φτάσει στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς να βιάζεται κατεβαίνει από το σκούτερ και την τοποθετεί και πάλι στη θέση της ενώ θα μπορούσε να την προσπεράσει.

Μάλιστα αυτή ίσως να ήταν μια λάθος κίνηση αφού κατεβαίνοντας από τη μηχανή καταγράφηκε σε όρθια θέση και αποτυπώθηκε ο σωματότυπός του στοιχεία ιδιαίτερα χρήσιμα στους αναλυτές του Ανθρωποκτονιών.

Είχε κάνει πρόβα

Οι κινήσεις του εκτελεστή «μαρτυρούν» πως είχε γίνει πρόβα πριν την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου. Συγκεκριμένα, περίπου στις 7 το πρωί της Τρίτης(02/07), 90 λεπτά πριν τη δολοφονία, ο δράστης βρισκόταν στο σημείο της επιχείρησης του θύματος μαζί με το μαύρο μηχανάκι του.

Το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη μέρα νωρίς το πρωί, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικές αρχές από το βιντεοληπτικό υλικό.

Τη «μαφία της Μυκόνου» πίσω από την εκτέλεση του 54χρονου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Φως στα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του 54χρονου προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στο νησί ώστε να πάρει καταθέσεις για την υπόθεση.

Οι έμπειροι αστυνομικοί εξετάζουν το παρελθόν του 54χρονου και πιθανές ανοιχτές υποθέσεις από το παρελθόν, καθώς ο 54χρονος είχε πέσει παλαιότερα θύμα ξυλοδαρμού.

Συγκεκριμένα, εξετάζεται εάν υπήρχαν παραπλανητικές γνωματεύσεις ακινήτων. Σύμφωνα με τις πηγές από την Μύκονο, χαλούσε τα σχέδια αρκετών ατόμων στο νησί ενώ εξετάζεται η διαφωνία που είχε με έναν άνθρωπο του real estate.

Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει παλαιότερες υποθέσεις της επονομαζόμενης «μαφίας της Μυκόνου», προκειμένου να βρει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας.