Ψυχικό: Νέα στοιχεία για την εκτέλεση του τοπογράφου

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας 44χρονος που έχει συλληφθεί ως ο βασικός ύποπτος και στα ρούχα του εντοπίστηκε πυρίτιδα.

Όλο και περισσότερα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό βλέπουν το «φως». Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Στις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 44χρονου συλληφθέντα, που έμενε με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου, βρέθηκε μια κρύπτη στην οποία υπήρχαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, καθώς και μια συσκευή GPS.

Όλα τα ευρήματα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τη δολοφονία του 54χρονου.

Την Πέμπτη απολογείται ο 44χρονος που έχει συλληφθεί

Ο 44χρονος, το πρωί της Κυριακής 7/7, βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών και ζήτησε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Πέμπτη.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του μετά από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίζοντας τον σωματότυπό του. Σημειώνεται πως είναι γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Μάλιστα είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Ο ωραίος Γιώργος».

Ο 44χρονος, μετά τη δολοφονία του 54χρονου, φέρεται να έφυγε με το σκούτερ προς του Ζωγράφου εκεί όπου άλλαξε μεταφορικό μέσο και πήρε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Η σύλληψή του έγινε στο Μαρούσι, έξω από ένα γκαράζ που διατηρούσε.