Ψυχικό: Τα δρομολόγια του 44χρονου με το σκούτερ που έκρυβε στο Μαρούσι πριν και μετά την εκτέλεση του τοπογράφου

Τα δρομολόγια που φέρεται να ακολούθησε με το σκούτερ του ο 44χρονος, που συνελήφθη για την άγρια εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, αποτυπώνονται καρέ καρέ σε κάμερες που τον κατέγραψαν να φεύγει από υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές, ο φερόμενος ως δράστης της εκτέλεσης του 54χρονου στο Ψυχικό, εντοπίζεται την ημέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας να φεύγει από υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Μαρούσι και να κατευθύνεται, όπως τελικά αποδείχτηκε, στην εταιρεία του 54χρονου, όπου και του αφαίρεσε τη ζωή, «αδειάζοντας» πάνω του δύο πιστόλια.

Μία ημέρα πριν το έγκλημα, το μαύρο σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, εντοπίζεται να εξέρχεται γύρω στις 7 το πρωί από τον χώρο στάθμευσης, ενώ μιάμιση ώρα αργότερα το σκούτερ έχει καταγραφεί και από άλλη κάμερα στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Λίγο αργότερα από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης, βγαίνει μια μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού, η οποία ανήκει στον 44χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του τοπογράφου.

Στις 2 Ιουλίου, την ημέρα του εγκλήματος, σχεδόν στις 7 το πρωί, η μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού εισέρχεται στο πάρκινγκ και λίγα λεπτά αργότερα το μαύρο σκούτερ εξέρχεται από αυτό.

Μετά τη δολοφονία, το σκούτερ επιστρέφει στο πάρκινγκ και η μαύρη μηχανή «συλλαμβάνεται» για άλλη μία φορά να φεύγει από τον χώρο.

Σχεδόν 16 ώρες μετά τη δολοφονία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα 2ας Ιουλίου, το σκούτερ φεύγει από το πάρκινγκ.