Neakriti

Ψυχολογική υποστήριξη στους συμμαθητές της 17χρονης που έπεσε από τη γέφυρα

Στην Αστυνομία τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα ιστολογικά στοιχεία προκειμένου να δουν αν μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα αιτία της τραγωδίας.

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στο Ηράκλειο και ιδιαίτερα στην περιοχή του Μοχού, για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας, η οποία έπεσε από ύψος 50 μέτρων από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ στο ύψος της Σταλίδας.

Οι Αρχές κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το άτυχο κορίτσι δύο ώρες μετά, την μετέφεραν στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν στην τοπική κοινωνία της Σταλίδας τι ακριβώς συνέβη με τη 17χρονη μαθήτρια.

Στο Λύκειο του Μοχού βρίσκονται από το πρωί ψυχολόγοι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για να στηρίξουν και να βοηθήσουν εκείνα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη καθώς ολη η σχολική κοινότητα είναι σε κατάταση σοκ!

Όπως εξήγησε στο Cretalive ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης Μανολης Καρτσωνάκης οι ενδοσχολικές εξετάσεις γίνονται κανονικά εκτός κι αν κάποιο παιδί επικαλεστεί κώλυμα και μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση του και να εξεταστεί άλλη μέρα.

Άτομο μοναχικό και κλειστό, η 17χρονη Νικολέτα δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα και δεν είχε πολλές παρέες όπως λένε στο Cretalive όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, κανείς όμως δεν ήξερε αν είχε κάποιο πρόβλημα που την απασχολούσε.

Ωστόσο τα αναπάντητα ερωτηματικά παραμένουν και φαίνεται πως η Νικολέττα εκείνα που τη βασάνιζαν τα πήρε μαζί της καθώς δεν είχε μιλήσει για αυτά που την απασχολούσαν!