Public και MediaMarkt Μαζί για την κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων!

Public και Mediamarkt ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι.. ένα σπίτι όπως το έχεις φανταστεί!

Συνεργασία στην κατηγορία των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων ανακοίνωσαν τα Public και η MediaMarkt μέσω μιας ενιαίας ομάδας εξυπηρέτησης

Η νέα αυτή καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα μήνυμα «Μαζί για ένα Σπίτι όπως το έχεις φανταστεί», αφορά μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, αλλά και τηλεοράσεις και δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους καταναλωτές καθώς πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές και παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Μέσα σε όλα αυτά προστίθενται και οι πλέον κοινές εξειδικευμένες ομάδες στα καταστήματα, αλλά και οι νέοι τρόποι πληρωμής που θα κάνουν τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη.

Παράλληλα, αναβαθμίζονται τα 13 καταστήματα MediaMarkt σε όλη την Ελλάδα σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς», προσφέροντας Μαζί, μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Η καμπάνια αφορά μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, αλλά και τηλεοράσεις και δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους καταναλωτές καθώς πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές και παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

-20% σε όλα τα προϊόντα

Κι αν όλα αυτά μοιάζουν ήδη ιδανικά, υπάρχει και κάτι ακόμα καλύτερο!

Για το διάστημα 6-9 Απριλίου, στα ανανεωμένα καταστήματα Public-MediaMarkt στη Λ. Συγγρού και στο Μαρούσι, τα δύο brands επιφυλάσσουν για τους καταναλωτές προσφορές -20% σε όλα τα προϊόντα.

Η ένωση των δυνάμεων των δύο αυτών μεγάλων brands σημαίνει… πάνω από 2.000 εργαζόμενοι και πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης.

Μαζί, με μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα σε 13 «Νέας Γενιάς» καταστήματα

MediaMarkt και Public μετρούν πολλά χρόνια εμπειρίας. Και πιο συγκεκριμένα 20 και 18 χρόνια αντίστοιχα.

Η ένωση των δυνάμεων των δύο αυτών μεγάλων brands σημαίνει… πάνω από 2.000 εργαζόμενοι και πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο brands διαθέτουν μια κορυφαία κοινή ομάδα από ειδικούς, οι οποίοι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων.

Οι νέοι τρόποι πληρωμής

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, μέσα σε όλα τα άλλα, MediaMarkt και Public έρχονται για να απλοποιήσουν τη ζωή και την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Οι νέοι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής είναι εδώ!

Έτσι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna, αλλά και τη δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 36 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική, μέσω της υπηρεσίας Flex Pay.

Ένα σπίτι όπως το έχεις φανταστεί

Με πιο απλά λόγια, τα μεγάλα οφέλη των καταναλωτών από αυτή την ιστορική συνεργασία…

    • ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές 
    • ίδια τεράστια ποικιλία μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων 
    • ευέλικτους τρόπους πληρωμής και  κοινή εξειδικευμένη ομάδα στα καταστήματα 

Και όλα αυτά για έναν απλό λόγο. Γιατί “Ένα σπίτι είναι όμορφο, όταν το ζεις μαζί με άλλους” και τα δύο κορυφαία brands ξέρουν πολύ καλά πως να κάνουν τα πράγματα εύκολα για “ένα σπίτι όπως το έχεις φανταστεί”.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας εδώ: