Πυρά Πολάκη κατά Παπαδημητρίου: «Είσαι λαγός…»

«Λαγό σε διατεταγμένη υπηρεσία» χαρακτήρισε σε αποψινή του ανάρτηση τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ο Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ περί «απαράδεκτα φθηνού νερού», παραπέμποντας όμως και στις «αντίστοιχες δηλώσεις για τη “χρήση” του μαξιλαριού των 37 δις».

Ο πρώην αναπλ. υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει λέγοντας πως «από κάπου πρέπει να βγουν τα λεφτά των αφεντικών σου στα ΜΜΕ που στήριξαν με ΤΟΞΙΚΗ “δημοσιογραφία” την επαναφορά της ΝΔ και της διαπλοκής στην κυβέρνηση της χώρας».

Όπως υποστηρίζει «δυστυχώς τσίμπησαν αρκετοί», αλλά «ο “μήνας του μέλιτος” θα εξελιχτεί σε πόνο καθαρτήριο και κόλαση για τα λαϊκά στρώματα».

ANARTHSH POLAKH

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίστηκε ότι το νερό είναι «απαράδεκτα φθηνό», ενώ συμπλήρωσε ότι «πρέπει να εξηγήσουμε γιατί πρέπει να έχει τη σωστή τιμή».

Αναλυτικά, τόνισε: «Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Πολύ καλό παράδειγμα για τον Ασωπό. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σχεδόν πρότυπη».