Πύργος: Εντοπίσθηκαν τέσσερα κουτάβια μέσα σε τσουβάλια κοντά στο Φράγμα Αλφειού

Τέσσερα κουτάβια μέσα σε δεμένα τσουβάλια εντόπισαν στο φράγμα του Αλφειού το μεσημέρι της Κυριακής οι εθελοντές του Φιλοζωικού Κρεστένων «Νοιάζομαι», ενώ άλλο ένα εντοπίστηκε να γαβγίζει στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τα διασώσουν με τη συνδρομή συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ Πύργου.

Τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν με ανάρτησή τους τον θυμό και την απογοήτευσή τους για το συμβάν, ενημερώνοντας ότι θα μεταφερθούν και τα πέντε κουτάβια άμεσα στον κτηνίατρο. Όπως τόνισαν, είναι πέντε ηλικίας δύο μηνών και απηύθυναν κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους πολίτες να τα υιοθετήσουν ή να συμβάλουν στη φροντίδα τους ή την εύρεση χώρου φιλοξενίας.

«Έχουμε λοιπόν πέντε μωρά δύο μηνών που ψάχνουν για σπίτι. Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε σκύλο δώστε μια ευκαιρία σε αυτά τα μωρά. Αν δεν μπορείτε να υιοθετήσετε κάντε μια κοινοποίηση στην ανάρτησή μας μήπως καταφέρουμε να τους βρούμε σπίτι ή φιλοξενία», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ανοικτές οι πλατφόρμες για εγγραφές στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά
6 Μαρτίου, 2025
Γαλλία: «Η Χαμάς πρέπει να αποκλειστεί από την κυβέρνηση στη Γάζα»
6 Μαρτίου, 2025
Σκυλακάκης: «Να προστατεύσουμε τους θεσμούς από τους κρυφούς και φανερούς εχθρούς τους – Η αλήθεια θα λάμψει»
6 Μαρτίου, 2025
Συντάξεις: Δυσάρεστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Δυσάρεστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
6 Μαρτίου, 2025
Μουντιάλ 2030: Σκέψεις για συμμετοχή 64 ομάδων κάνει η UEFA
6 Μαρτίου, 2025
Σταϊκούρας: Η οδηγία για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων υπάρχει από το 2016
6 Μαρτίου, 2025
Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση οργάνωσης λαθρεμπορίου τσιγάρων
6 Μαρτίου, 2025
ΚΚΕ κατά υπουργείου Παιδείας: «Απαράδεκτη και επικίνδυνη η απόφαση να βγάλει σε δυνητική αργία εκπαιδευτικό»
6 Μαρτίου, 2025
Στο αυτόφωρο 11 συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια
6 Μαρτίου, 2025
Μπακογιάννη προς αντιπολίτευση: Το επίπεδο σας αυτές τις μέρες αδικεί τα 57 θύματα των Τεμπών
6 Μαρτίου, 2025