Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο – «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο επιχείρησης

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι εταιρείας που στεγάζεται σε κτίριο στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών όταν διαπίστωσαν ότι το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης έλειπε.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο κτίριο περίπου στις πέντε το ξημέρωμα της Παρασκευής. Οι δράστες χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στην επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αφού έψαξαν όλο το κτίριο, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου και εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο μέσα στα γραφεία της διοίκησης, το έσυραν στον διάδρομο και το πέταξαν από τις σκάλες προκαλώντας ζημιές και σπάζοντας τα τζάμια.

Η δράση τους έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Αστυνομικοί εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο πεταμένο σε αυλάκι μερικά μέτρα μακριά από την εταιρεία. Η συγκεκριμένη εταιρεία μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόχαστρο διαρρηκτών καθώς πριν από μερικούς μήνες άγνωστοι είχαν αφαιρέσει το χρηματοκιβώτιο από τα κεντρικά γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο του Πύργου.