Αγία Βαρβάρα: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα – Ψάχνουν παντού το σύζυγο

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει η ΕΛΑΣ τον θάνατο της 64χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Η γυναίκα εντοπίστηκε με τραύματα στο κεφάλι, στο λαιμό και στο στήθος, αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 64χρονη βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Εκείνοι ήταν που ενημέρωσαν την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις και από το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας.

Πάντως, κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” έκαναν λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν γύρω στις 20:00 το βράδυ.

Ψάχνουν το σύζυγο

Οι αρχές όλη τη νύχτα έψαχναν τον σύζυγο της 64χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση και έχουν δύο παιδιά μαζί.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Για τον θάνατο της 64χρονης, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρείται αρκετά βάσιμο το σενάριο να πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο.

Πληροφορίες: ΑΝΤ1, Πρώτο Θέμα