Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 39χρονος Ρουμάνος, πρώην σύντροφος της 42χρονης Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία.

Όπως ανέφερε στον Alpha, στην εκπομπή «TLIVE», ο συνήγορος του Ρουμάνου Βασίλης Νουλέζας, ο 39χρονος παραδόθηκε στις αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν στην Ολλανδία.

Παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Αϊντχόφεν της Ολλανδίας ο 39ρονος Ρουμάνος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συντρόφου του στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής (17/9).

Το χρονικό της δολοφονίας της Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία

Η γυναίκα που εντοπίστηκε τσιμεντωμένη σε σπίτι στην Κυπαρισσία ήταν σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων βρέθηκε στον αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο δολοφόνος της, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος. Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA μετά τα δείγματα που έδωσε ο γιός της έδειξαν ότιπρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Κυπαρισσίας δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έφυγε από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της.

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο και αφού μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη ο 39χρονος Ρουμάνος πήγε αρχές Φεβρουαρίου σε μάντρα οικοδομικών υλικών της περιοχής της Κυπαρισσίας και αγόρασε τσιμέντο και άμμο «για να χτίσει», όπως είχε πει.