Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 17χρονου

Ένας 17χρονος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το ξημέρωμα του περασμένου Σαββάτου στον δρόμο από το Βάτι προς τα Προφύλια.

Φίλοι, συγγενείς, συμμαθητές και συναθλητές του, είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον 17χρονο Ροδίτη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, τα αδέλφια, οι παππούδες κι οι γιαγιάδες του που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από κοντά τους στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών.

Η νέα τραγωδία, σημειώθηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός ξέφυγε από τον δρόμο σε ένα άκρως σοβαρό και επικίνδυνο σημείο (από το οποίο έλειπαν οι προστατευτικές μπάρες εδώ και πολλούς μήνες) με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά θανάτου από 4 περίπου μέτρα και να βρει τραγικό θάνατο.

Για το γεγονός αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις, από συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου παιδιού και βέβαια από εκατοντάδες συμπολίτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι ζητούν άμεση έρευνα για το περιστατικό από τις αρμόδιες αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση για τον προσδιορισμό και απόδοση των ευθυνών (όπως έγινε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας) για οποιονδήποτε φέρει ευθύνη γι’ αυτή την παράλειψη, αν τελικά αποδειχθεί ότι το δυστύχημα οφείλονταν σε αυτό το γεγονός.

Πηγή: rodiaki.gr

-Ad-