Ραγίζει καρδιές: Δεν μπορούσε να πάει στην κηδεία του πατέρας της – Δείτε τι έκανε

Ραγίζει… καρδιές η κίνηση που έκανε η Λουίζ ΜακΜάχον, η οποία δεν μπορούσε να ταξιδέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για την Σκωτία και να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από καρκίνο.

Ο λόγος είχε να κάνει με την απαγόρευση των πτήσεων λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, με αποτέλεσμα, η κόρη του εκλιπόντα να ετοιμάζει μία συγκλονιστική κίνηση.

Όπως αναφέρεται σε Μέσο της Σκωτίας και συγκεκριμένα στην Paisley Daily Express, η Λουίζ ήθελε να είναι στο πλευρό της οικογένειάς της για να αποτίσει φόρο τιμής στον 70χρονο πατέρα της, Φρανκ Ο’ Νιλ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η απαγόρευση πτήσεων δεν της επέτρεψε να δώσει το «παρών» στην κηδεία και για το λόγο αυτό, έστειλε αλλιώς το μήνυμά της στον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής και την πορεία προς το κοιμητήριο, άπαντες ενημερώθηκαν να κοιτάξουν προς τον ουρανό. Τότε είδαν ένα αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε το μήνυμα: «Δεν θα είσαι ποτέ μόνος σου μπαμπά», παραφράζοντας το μότο «You ‘ll never walk alone» των οπαδών της Σέλτικ, όπως και αυτών της Λίβερπουλ, μια και ο εκλιπών ήταν φανατικός υποστηρικτής των «Κελτών».