Ραγκούσης για αναφορά Γεωργιάδη στην Τουλουπάκη: «Μήπως ο Ντογιάκος έχει κάτι να πει για αυτό;»

Παρέμβαση-σχόλιο με κατεύθυνση τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο και αφορμή μια τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την δίκη Τουλουπάκη-Παπαγγελόπουλου, πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης.

Αναλυτικά το κείμενο και το βίντεο που ανήρτησε ο κ. Ραγκούσης στο Facebook:

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Ισίδωρος Ντογιάκος, εκτός από έμμεσες απειλές κατά των ΜΜΕ που αποκαλύπτουν τις υποκλοπές και τη συνταγματική εκτροπή Μητσοτάκη, μήπως έχει κάτι να πει για αυτήν την ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου (βίντεο).

Είναι δυνατόν να γίνεται ανεκτή, μεσούσης της δίκης, μια τέτοια παρέμβαση, παραβίαση της βασικότερης αρχής του κράτους δικαίου, από τον εν ενέργεια Υπουργό και αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προχθές δήλωσε απροκάλυπτα στη Βουλή : «ότι πρέπει να μπει η Τουλουπάκη φυλακή, το λέω και σήμερα»;

Οι δικαστικές ενώσεις μήπως κρίνουν απαραίτητο να τοποθετηθούν;

Υ.Γ. Τα ΜΜΕ που επικρίνουν τις καθυστερήσεις και τους χειρισμούς των εισαγγελικών αρχών, που συγκρίνουν την Ελλάδα με το Βέλγιο, είναι αυτά που αποκαλύπτουν στοιχεία για τις υποκλοπές και την αντιδημοκρατική εκτροπή Μητσοτάκη.