Ραγκούσης για Βορίδη: «Η δήλωσή του στιγματίζει Μητσοτάκη και Κυβέρνηση»

: Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε τη δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.

Ραγκούσης – Βορίδης ξύλο: Ο κ. Βορίδης μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ είπε αναφερόμενος στα επεισόδια που γίνονται κατά καιρούς και στην στάση της αστυνομίας:

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας –το λέω γλυκά-. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας». Ο κ. Βορίδης πρόσθεσε: «Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Φυσικά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε αυτό».

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε στο Facebook:

«Η δήλωση του Υπουργού του κ. Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναφερόμενος σε φοιτητές δήλωσε πως: «… το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», δεν προξενεί καμία εντύπωση για τον ίδιο και τις πεποιθήσεις του. Η δήλωση αυτή, στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και τη διακυβέρνησή του.

Ο ακροδεξιός κατήφορος της κυβέρνησης που για να αποπροσανατολίσει από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο προσφυγικό, σκόπιμα συγχέει φοιτητές με κάθε λογής προβοκάτορες, συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα. Ο κ. Βορίδης μετά από τη σημερινή του δήλωση, υπουργός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

-Ad-