Ραγκούσης: Η μόνη φορά που συγκρούστηκα με τη Τζάκρη ήταν για να σταματήσω διασπάθιση δημόσιου χρήματος

Σε ανακοίνωσηήτου, ο Γιάννης Ραγκούσης, αντεπιτίθεται στη Θεοδώρα Τζάκρη, κατονομάζοντας την Δώρα Αυγέρη ως το πρόσωπο με το οποίο είχε «πολιτική αντιπαράθεση» κατά τη διάρκεια της ΠΓ προ εξαμήνου, κάνοντας λόγο για «ισχυρισμό πολιτικής φαιδρότητας» αναφορικά με τις κατηγορίες για bullying, επικαλούμενος τη μάρτυρα των υπολοίπων μελών του οργάνου.

Επιπλέον, απαντά για την περίοδο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι η μόνη φορά που χρειάστηκε να συγκρουστεί με τη Θεοδώρα Τζάκρη ήταν για σταματήσει την «από μέρους της υπογραφή σκανδαλωδών αποφάσεων που θα έπλητταν το δημόσιο συμφέρον, θα συνιστούσαν διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, καθώς και θα ζημίωναν βαριά τη δημόσια εικόνα της τότε κυβέρνησης».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση

Η μόνη φορά που χρειάστηκε να συγκρουστώ με την Θ. Τζάκρη κατά τη διάρκεια της κοινής παραμονής στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν όταν υποχρεώθηκα ως Υπουργός να σταματήσω την από μέρους της υπογραφή σκανδαλωδών αποφάσεων που θα έπλητταν το δημόσιο συμφέρον, θα συνιστούσαν διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, καθώς και θα ζημίωναν βαριά τη δημόσια εικόνα της τότε κυβέρνησης.

Όσο για την πολιτική αντιπαράθεση με την πρώην εκπρόσωπο τύπου Δ. Αυγέρη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, αποτελεί ισχυρισμό πολιτικής φαιδρότητας από την Θ. Τζάκρη , αυτή να βαφτίζεται ως ζήτημα εκφοβισμού και μπούλινκ. Μάρτυρες όλα τα μέλη της Πολ. Γραμματείας.